ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τελευταία συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Πανιωνίου, αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε, αλλά και στο παράπονο που είχε, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του.

Η στιγμή ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Αποχαιρέτησε τον Πανιώνιο και μάλιστα δεν δίστασε να πει, ότι βλέπει τους παίκτες του ως πρωταθλητές. Παράλληλα εξέφρασε και το παράπονο που είχε.

"Από την αρχή ήμασταν στην πεντάδα και πάνω από τις μισές αγωνιστικές στη 2η θέση. Είχαμε όνειρα για το κάτι παραπάνω, αλλά προς το τέλος δεν μας άφησαν να το κυνηγήσουμε. Δεν θέλω να σχολιάσω αν κάποιος μας έχει αδικήσει, όμως για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές.

Γελούσα όταν άκουγα ότι δεν ήρθα ως Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά ως διάδοχος του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πολλοί περίμεναν πώς και πώς να γίνει μία στραβή και να φύγω. Δεν με ενδιαφέρει η δικαίωση, θέλω ο Πανιώνιος να είναι καλύτερος του χρόνου. Και ποτέ δεν μίλησα για τον εαυτό μου.

Μιλάω μόνο με έργα, όχι με λόγια. Εγώ ξέρω ποιος είμαι. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βλέπεις αν έχεις μεγάλα αυτιά ή όχι, αλλά δεν μ' άρεσε που κάναμε αυτήν την πορεία και άκουγα ότι άλλος είναι πιο όμορφος, καλύτερος κ.ά. Νομίζω πάντως ότι έδειξα ότι τουλάχιστον έχω ικανότητες".

Για το τι είπε στους παίκτες του στην τελευταία ομιλία:

"Ο,τι είπα σε σας, είπα και σ' αυτούς και τους ευχήθηκα να έχουν υγεία. Τίποτα δεν τελειώνει, ο τροχός γυρνάει και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούμε ξανά μαζί".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με τους οργανωμένους στην εξέδρα Σιώπης και Κόρμπος
Δακρυσμένος ο Ζαμάνης μετά το Πανιώνιος - ΑΕΚ
Με Αραούχο στο Champions League η ΑΕΚ, 2-1 τον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ