ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Καμιά φορά θα σε βοηθήσει και η τύχη"

Μιλόγεβιτς: "Καμιά φορά θα σε βοηθήσει και η τύχη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Άκρως ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος στάθηκε και στον παράγοντα τύχη, που είχε η ομάδα τους στις φάσεις που ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι. Μεταξύ άλλων, ο Σέρβος τεχνικός σημείωσε:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Παίξαμε δυο εκτός έδρας παιχνίδια και γενικά είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μας πείραξε η ήττα από τη Λάρισα αλλά είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι. Μιλήσαμε αρκετά μέσα στην εβδομάδα, δουλέψαμε πολύ και το αφήσαμε πίσω μας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμιά φορά ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις δυνατός. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν έτοιμοι, ξέραμε ότι θα πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και ψάξαμε τις φάσεις που θα μας έκαναν να εκμεταλλευτούμε τους διαδρόμους.

Κάποιες φορές δεν είχαμε τη τύχη, αυτή τη φορά την είχαμε εμείς. Φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ είναι καλοδουλεμένη ομάδα με μεγάλο ρόστερ. Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τα παιδιά γι’ αυτό το υπέροχο βράδυ. Κάθε φορά, όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα.

Αν κερδούσαμε στη Λάρισα θα μιλούσατε όλοι για καλή εμφάνιση. Κάναμε πράγματα αλλά χάσαμε. Σήμερα κερδίσαμε και όλα φαίνονται καλά. Αρκετά πράγματα ήταν καλά και αποδείχθηκε πως ήταν αρκετά για να πάρουμε τη νίκη”.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ