ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μένει Ελλάδα ο Ριέρα

Μένει Ελλάδα ο Ριέρα
Ο Σίτο Ριέρα πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της ΑΕΚ (31-10-2010) INTIME SPORTS

Ο Σίτο Ριέρα επέστρεψε στην Ελλάδα ωστόσο δεν θα ταξιδέψει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.Εκτός πλάνων Μπάλαμπαν, Κούκετς και Σαλαλί.

Ο Ισπανός ήταν αδικαιολόγητα απών από την προετοιμασία της ομάδας και επέστρεψε τελικά την Τρίτη στην Ελλάδα ενώ την Τετάρτη είχε συνάντηση με τον Έλληνα τεχνικό.

Όπως αποφασίστηκε δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αυστρία και θα μείνει στην χώρα μας όπου θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ενώ θα περάσει και από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ριέρα πλέον δείχνει την διάθεση να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα αλλά για την τύχη του θα αποφασίσει ο 51χρονος προπονητής.

Οι Μπάλαμπαν, Κούκετς, Σαλαλί είναι εκτός πλάνων του Τάκη Λεμονή και θα μείνουν στην Αθήνα ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας ενώ θα συνεχιστούν οι επαφές για τη λύση των συμβολαίων τους.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για την νέα περίοδο, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τις προπονήσεις που διεξήχθησαν στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον".

Πλέον την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό και την Παρασκευή το πρωί θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για το Μόναχο.

Στην πόλη της Βαυαρίας θα τους περιμένει το πούλμαν της ομάδας (το οποίο έχει αναχωρήσει από την Τρίτη), προκειμένου να τους μεταφέρει στο Σρούντζ της Αυστρίας, όπου θα θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μέχρι και τις 27 Ιουλίου.



Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή και είναι οι:

Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Στρακόσια, Γιόνσον, Πετκάκης, Σιόβας, Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Ομο, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Κούρντι, Οκόγιε, Σταματής, Κούρος, Βλάχος, Ντούνης, Σμυρλής, Γκέζος, Σκούρτης, Κλης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ