ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με ανατροπή στον Ταύρο

Με ανατροπή στον Ταύρο
Μήτκας - Γκέζος INTIME SPORTS

Δεύτερο φιλικό σε δύο μέρες για τον Πανιώνιο. Οι ''κυανέρυθροι'' αντιμετώπισαν τον Φωστήρα, τον οποίο νίκησαν με 2-1. Ο Ράμα (5') το γκολ του ''φονέα'', Κόμνος (42') και Σμυρλής (88') σκόραραν για τους Νεοσμυρνιώτες.

Στον Ταύρο πήγε την Κυριακή (16/11) ο Πανιώνιος και έπαιξε με τον Φωστήρα σε φιλικό παιχνίδι, μία μέρα μετά την ήττα στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Πλατείας βρέθηκε να χάνει με 1-0, αλλά έφτασε στην ανατροπή.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5' ο Ράμα για την ομάδα του Ταύρου. Στο 14' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Σμυρλή, αλλά ο Βουτσιώτης αστόχησε από την άσπρη βούλα. Το 1-1 έγινε τελικά στο 42', με τον Κόμνο να σουτάρει έξω από την περιοχή και να ευστοχεί.

Στο δεύτερο μέρος, στο 48', το πλασέ του Σμυρλή έφυγε εκτός εστίας, ενώ στο 51' ο Πολύδωρος Γκέζος από θέση βολής απέτυχε να σκοράρει. Το τελικό 2-1 γράφτηκε στο 88', με τον Σμυρλή να ευστοχεί με διαγώνιο σουτ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Ζυγογιάννης, Βλάχος, Σακελλαρίου (60' Μουστόγιαννης), Αχείμαστος, Μπελέρης, Μουκίδης, Ράμα (46' Τεγούσης), Κανελλόπουλος, Σιώπης, Τσεμπέσι (46' Μίτκας)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καλογεράκης, Μέξης, Χολέβας, Μ. Γκέζος, Κόμνος, Π. Γκέζος, Γκίνης, Βουτσιώτης, Χαροντάκης, Ιμπαγάσα και Σμυρλής. Έπαιξαν και οι: Ντουρμισάι, Ζαχαράκης, Κωστάκης, Σταυροθανασόπουλος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ