ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με Ουάσινγκτον και Βλάχο ο Πανιώνιος κόντρα στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουάσινγκτον EUROKINISSI SPORTS

Στην αποστολή του Πανιωνίου για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (22/4, 19.00) επέστρεψαν οι Βλάχος και Ουάσινγκτον. Έξι ματς δίχως νίκη οι "κυανέρυθροι".

Ο Πανιώνιος συμπλήρωσε έξι παιχνίδια στη Super League δίχως να νικήσει. Ήταν 10 Φεβρουαρίου όταν τελευταία φορά είχε επικρατήσει 1-0 στη Νέα Σμύρνη της Λαμίας. Έκτοτε τρεις ήττες (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και τρεις ισοπαλίες (Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη).

Μιλάμε, βέβαια, για δυνατές ομάδες, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που έχει μάθει να ζει με προβλήματα τραυματισμών. Οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν την Κυριακή (22/4) τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη για την 28η αγωνιστική και θα παλέψουν με κάθε τρόπο να μπουν στην πεντάδα, παρότι δεν είναι με το μέρος τους οι πιθανότητες.

Αυτή τη στιγμή το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου είναι στο -5 από την πέμπτη Ξάνθη. Κόντρα στο "τριφύλλι" ο Αθηναίος προπονητής είναι και πάλι σε θέση να υπολογίζει στους Ουάσινγκτον και Βλάχο, ενώ ξανά εκτός έμειναν οι Σιώπης, Λάμπρου, Τασουλής και Νίλσεν.

Ο Γκιοατά έχει χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ο Μακρύλλος είναι τιμωρημένος, ενώ δεν μπήκε στη 18άδα ούτε ο Βουκελάτος, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ είχε ενσωματωθεί στην αποστολή έχοντα υποστεί διάστρεμμα.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: Αυτοί είναι οι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Κότνικ, Νόβακ, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ