ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάντζιος: "Χαμόγελα σήμερα, δουλειά αύριο"

Μάντζιος: "Χαμόγελα σήμερα, δουλειά αύριο"
INTIME SPORTS

Συγκρατημένος εμφανίστηκε παρά την πρόκριση ο Άκης Μάντζιος που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και αναφέρθηκε στην αγάπη του κόσμου.

Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και συνάμα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.

Ο τεχνικός της Νεοσμυρνιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στην χαρά που έδωσε ο σύλλογος του Πανιωνίου στους οπαδούς του και μίλησε για την επόμενη μέρα και το μέλλον που έχουν τα νέα παιδιά της ομάδας.

" Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο και είχαμε την ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο να καθαρίσουμε το ματς. Στην παράταση και οι δύο ομάδες ήταν συγκρατημένες. Ήταν μια μεγάλη πρόκριση που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια.

Χαμογελάμε σήμερα και συνεχίζουμε την δουλειά από αύριο, αφού έχουμε ένα δύσκολο ματς την Κυριακή. Τελευταία έχουμε καλό στοιχεία στο παιχνίδι μας και το δείξαμε και σήμερα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Διαβάσε καλά τον αντίπαλο, δεν μας απείλησε ιδιαίτερα.Γι' αυτό είναι τα σκάουτινγκ και οι αναλύσεις των ματς και των αντιπάλων. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα."

- Σκέφτεστε μήπως όπως όταν ήσασταν παίκτης να πάτε τελικό: " Μακάρι να έρθει αλλά είναι νωρίς ακόμα."

- Εισπράξατε την αγάπη του κόσμου: " Το εισπράξαμε από κόσμο. Μας αρέσει να δίνουμε χαρά στον κόσμο. Ηταν μια μεγάλη πρόκριση η σημερινή. Με τα νέα παιδιά που έχει το ρόστερ το μέλλον τους ανήκει. Είναι πρόκριση ψυχολογίας. Την Κυριακή έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι."

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ