ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μάντζιος: "Δεχθήκαμε φθηνά γκολ"

Μάντζιος: "Δεχθήκαμε φθηνά γκολ"
Μάντζιος

Ο ΄Άκης Μάντζιος στάθηκε στα "φθηνά" γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και τόνισε πως η ομάδα του βρέθηκε απέναντι σε έναν φορμαρισμένο Ολυμπιακό.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του στο πρώτο ματς με τη Ρουμπίν και εύχομαι καλή επιτυχία για τον επαναληπτικό. Είχαμε πολύ καλή παρουσία σήμερα κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια του, ενώ προερχόταν από πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 12-0.

Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος τον τελευταίο μήνα κι εμείς δεχθήκαμε δύο γκολ σε καίρια χρονικά διαστήματα. Θα τα χαρακτήριζα φθηνά γκολ", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν επιτρέπεται για ομάδες επιπέδου Super League να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Στο πρώτο, ο Μακούν πήδηξε μόνος του και στο δεύτερο δεχθήκαμε γκολ από δικό μας αράουτ.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια που πρέπει για να σωθούμε και μαθηματικά. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες και ίδιατερα από τους νέους. Στο ματς του Κυπέλλου, είχαμε καλύτερη επιθετική παρουσία, αλλά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Παίζει μεγάλο ρόλο και το ψυχολογικό. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι τακτικά. Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλύτερη κατάσταση και πιο ήρεμος, σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου.

Δεν ήταν άσχημη η εικόνα της ομάδας μας σήμερα. Δεχθήκαμε δύο γκολ και ο Ολυμπιακός είχε άλλες δύο καθαρές ευκαιρίες. Μιλάμε για μία ομάδα που κάνει πολλές τελικές προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι. Είχαμε σοβαρές απουσίες (σ.σ. Σιόβας και Κούκι). Προσπαθήσαμε με κάποια νέα παιδιά να καλύψουμε τα κενά. Είμαι ευχαριστημενος από την προσπάθεια των παικτών. Μέχρι να τελειώσει η σεζόν, δεν κοιμόμαστε ποτέ ήσυχοι, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάμε πάντα την ομάδα μας. Εμείς πρέπει να πάρουμε τα ματς που πρέπει για να σωθούμε και στη συνέχεια να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα νέα παιδιά.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι δύο μεγάλες ομάδες. Η κάθε ομάδα έχει τα υπέρ και τα κατά της, αλλά πιο γεμάτο ρόστερ διαθέτει ο Ολυμπιακός. Σε ένα μαραθώνιο πολλά παίζουν ρόλο. Δεν μπορώ να πω ότι μία από τις δύο ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο. Όποιος κάνει το λάθος και χάσει βαθμούς, θα το πληρώσει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ