ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Λάσνικ: "Ακόμα καλύτερες εμφανίσεις"

Λάσνικ: "Ακόμα καλύτερες εμφανίσεις"
INTIME SPORTS

Ο Λάσνικ τόνισε πως τις τελευταίες εβδομάδες νιώθει την εμπιστοσύνη όλων προς το πρόσωπό του, ενώ ο Ανέστης σημείωσε πως ο Παναγόπουλος άλλαξε την ψυχολογία των παικτών.

Νίκη - ανάσα, η οποία τόνωσε πολύ και τους παίκτες ψυχολογικά, ήταν αυτή που πήρε ο Πανιώνιος επί του ΠΑΟΚ το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Ανδρέας Λάσνικ και Γιάννης Σιδεράκης με τον πρώτο να δημιουργεί το πρώτο και να σκοράρει το δεύτερο γκολ και τον δεύτερο να ανταποκρίνεται εξαιρετικά όποτε χρειάστηκε.

Αμφότεροι μίλησαν στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσνικ:

"Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ. Είχαμε πολύ καλή τακτική και πήραμε μια μεγάλη νίκη.

Στον αθλητισμό πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη. Τις τελευταίες εβδομάδες νιώθω πως έχω την εμπιστοσύνη και της ομάδας και του προπονητή και αυτό με βοηθάει να κάνω καλύτερες εμφανίσεις.

Το τελευταίο μου γκολ από φάουλ ήταν στην Ολλανδία που σκόραρα πολλές φορές με τον συγκεκριμένο τρόπο. Πρώτη φορά πέτυχα γκολ με φάουλ στην Ελλάδα.

Δεν είναι μόνο η δική μου εμφάνιση αλλά όλης της ομάδας. Μπορέσαμε και παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είχαμε διαστήματα που δεν ήμασταν πολύ καλοί όμως κερδίζοντας εμπειρίες θα καταφέρουμε στο μέλλον να έχουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις.

Ο προπονητής μας, μας ζήτησε τη νίκη, μας είπε πως παίζουμε στη Νέα Σμύρνη και πως πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Λάσνικ: "Ακόμα καλύτερες εμφανίσεις"
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο Σιδεράκης είπε:

"Είναι σημαντικό που βοήθησα την ομάδα μου για να κρατήσει το μηδέν. Βάλαμε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι φέτος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Δεν ήταν εύκολο, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα με έφεση στις ανατροπές. Δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και δεν κοιτάμε τον αντίπαλο. Πιστεύω θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Ο προπονητής μας έχει πει να παίζουμε από πίσω, να ξεκινάει το παιχνίδι από τον τερματοφύλακα, να πιέζουμε κάθετα και παράλληλα, να παίζουμε σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μας άλλαξε την ψυχολογία, δουλεύουμε πολύ σκληρά".

Για την προσωπική του διαδρομή ανέφερε: "Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ δουλεύω κάθε μέρα και περισσότερο. Δεν είναι εύκολο όταν έχεις να παίξεις καιρό να κάνεις καλές εμφανίσεις. Μέσα από τη δουλειά έρχονται όλα αυτά. Έχω ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο, θέλω να βοηθήσω την ομάδα για το ότι καλύτερο και βλέπουμε".

Για το αν είναι ο Πανιώνιος ομάδα έδρας: "Δεν είμαστε μόνο ομάδα έδρας. Κυνηγάμε και τα εκτός αλλά ήμασταν άτυχοι, είμαστε δυνατοί και έχουμε τον κόσμο να μας βοηθάει στην έδρα μας".

Για το γεγονός πως αγωνίζονται αρκετοί καλοί τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Είναι πολύ καλό που υπάρχουν πολλοί καλοί τερματοφύλακες. Αν έρθει η Εθνική καλώς να έρθει, το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ