ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αισιοδοξία στον Πανιώνιο για την αδειοδότηση

Αισιοδοξία στον Πανιώνιο για την αδειοδότηση
INTIME SPORTS

Μεγάλη η αισιοδοξία στον Πανιώνιο για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα μετά την εκδίκαση της έφεσης για μόλις 30 λεπτά.Πιθανή η άμεση έκδοση της απόφασης από την δευτεροβάθμια επιτροπή.

Οι εκπρόσωποι του Πανιωνίου αποχώρησαν μετά από μισή περίπου ώρα όπου διήρκησε η εκδίκαση της έφεσης με μεγάλη αισιοδοξία για την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Ο δικηγόρος των Νεοσμυρνιωτών, κ. Πέτρος Καϊμακάμης έκανε λόγο για την κατάθεση αδιάσειστων στοιχείων από πλευράς του "Ιστορικού" που θα ανατρέψουν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου της ΕΠΟ.

"Προσκομίσαμε αδιάσειστα στοιχεία που δείχνουν πως η πρώτη απόφαση ήταν λάθος. Είμαστε σίγουροι πως θα αλλάξει και θα παίζουμε στην Σούπερ Λίγκα και την επόμενη σεζόν", ανέφερε.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι το "παρών" έδωσε ο Σίτο Ριέρα που ήταν ένας από τους παίκτες για τον οποίο φέρονταν να υπάρχουν οφειλές ο οποίος ανέφερε ότι έχει εξοφληθεί ενώ κάτι ανάλογο τόνισε και οι δικηγόροι των Μπόσκο Μπάλαμπαν και Γιούργκεν Μάχο που έδωσαν το "παρών" επίσης στην διαδικασία.

Η απόφαση όσον αφορά στους "κυανέρυθρους" είναι πιθανό να γνωστοποιηθεί ακόμη και την Δευτέρα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ