ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ξεκαθαρίζει του Φερνάντες

Ξεκαθαρίζει του Φερνάντες
Φερνάντες INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά η απόκτηση του Ντάριο Φερνάντες. Δανεικό παίκτη της Έβερτον παίρνει ο Πανιώνιος.

Μπορεί στον Πανιώνιο να υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως έχει σταματήσει ο προγραμματισμός.

Έτσι μετά την αποδέσμευση κάποιων ποδοσφαιριστών, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, έρχονται και κάποιες απαραίτητες προσθήκες.

Η πρώτη και η καλύτερη είναι αυτή του Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του Ιστορικού και το μόνο που απομένει είναι να τελειώσει και τυπικά τη συνεργασία του με την Αλκή στην Κύπρο για να ανακοινωθεί.

Επειδή όμως η υπόθεση έχει τραβήξει αρκετές ημέρες, αν δεν ολοκληρωθεί το deal μέχρι την Παρασκευή τότε τα πράγματα ίσως δυσκολέψουν.

Τέλος να πούμε πως ο Πανιώνιος συμφώνησε με την Έβερτον για τον δανεισμό του 19χρονου άσου Αράς Αμπντουλάγιεφ, με τον νεαρό άσο να αφήνει καλές εντυπώσεις το διάστημα που δοκιμάστηκε στην Ελλάδα.

Είναι περιφερειακός επιθετικός και μπορεί να δώσει λύσεις ειδικά τώρα που αποχώρησαν οι Ριέρα και Εστογιανόφ. Οριστική συμφωνία πάντως θα έχουμε και σε αυτή την περίπτωση μέχρι την Παρασκευή.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ