ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κατηγορηματικός ο Τσολακάκης

Κατηγορηματικός ο Τσολακάκης
INTIME SPORTS

"Αν διαπιστώσετε ίχνος λάθους να με γελοιοποιήσετε", δήλωσε ο Κώστας Τσολακάκης με αφορμή το θέμα με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα του Πανιωνίου.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NOVAΣΠΟΡ Fm 94.6", υποστήριξε ότι ο Πανιώνιος από την ίδρυσή του ως «Νέος Πανιώνιος» δεν έχει κάνει ποτέ ρύθμιση φορολογική και κάθε μήνα πληρώνει κανονικά.

Παράλληλα επεσήμανε ότι η παραίτηση του από τη θέση του οικονομικού διευθυντή δεν έχει καμία σχέση με την αδειοδότηση.

"Εδώ θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Μιλάω υπεύθυνα και προκαλώ εάν διαπιστώσετε ίχνος λάθους να με γελοιοποιήσετε. Ο Πανιώνιος από την ίδρυσή του ως «Νέος Πανιώνιος» δεν έχει κάνει ποτέ ρύθμιση φορολογική. Κάθε μήνα πληρώνει κανονικά.

Ο Πανιώνιος είναι από τις λίγες ομάδες που μπορεί να πάρει φορολογική ενημερότητα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Προκαλώ… Εάν προκύψει πρόβλημα να με διώξουν", είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα των "κυανέρυθρων".

Για την παραίτησή του, ανέφερε:« Η παραίτησή μου ισχύει 100%. Δεν έχει όμως καμία σχέση με την αδειοδότηση. Καμία απολύτως. Στο θέμα της αδειοδότησης είμαστε όλοι μαζί. Η παραίτησή μου έχει σχέση με τη διαχείριση των οικονομικών».

Για τα προβλήματα του Πανιώνιου, είπε:«Υ πάρχει το εξής πρόβλημα. Παραλάβαμε μια ΠΑΕ που ήταν σχεδιασμένη με τον προϋπολογισμό του κ. Τσακίρη, ο οποίος έβαζε κάθε χρόνο 3-4 εκατομμύρια ευρώ. Και τώρα πρέπει να τρέξουμε την ομάδα με πολύ λιγότερα χρήματα.

Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε, φωνάζουμε τους παίκτες και τους λέμε να μας φέρουν τα συμβόλαια που έχουν. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν και άλλα έγγραφα, και τότε τους καλούμε να μας τα φέρουν και αυτά. Εδώ όμως παρουσιάστηκε το εξής περίεργο. Υπήρχαν ιδιωτικά συμφωνητικά που δεν είχαν υπογραφή ούτε του ίδιου του παίκτη.



Η τακτική, η δική μας ήταν κατευθείαν να καλούμε τον παίκτη σε απολογία και να του βάζουμε ένα πρόστιμο. Στη συνέχεια απευθυνόμαστε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Η πρώτη περίπτωση ήταν το θέμα του Ρίσγκαρντ. Χθες δικαιωθήκαμε για αυτό».



Όσο για το πως βρέθηκαν αυτά τα συμφωνητικά, δήλωσε:« Έχω μια περίπτωση που το έχει φτιάξει ο ίδιος ο παίκτης. Αυτός όταν ήρθαμε μας είπε έχω και ένα άλλο συμβόλαιο. Ο μάνατζέρ μας έστειλε –στη συνέχεια- ένα άλλο συμβόλαιο, χωρίς υπογραφή".


Αναφορικά με τις χθεσινές καταγγελίες που έκανε, επεσήμανε: « Εγώ θα σας πω και το όνομα του. Είναι ο κ. Απέγητος. Ο Πανιώνιος του έδωσε τα χρήματα τα οποία ήταν να δοθούν κανονικά στον Μάχο. Τώρα δεν ξέρω γιατί δόθηκαν έτσι τα χρήματα».


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ