ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Καταγγελία στον ΠΣΑΠ έκανε ο Αραβίδης

Καταγγελία στον ΠΣΑΠ έκανε ο Αραβίδης

Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν έξω φρενών για την αντιμετώπιση που είχαν εκείνος και οι συμπαίκτες του στο ματς του Πανιωνίου με τον Άρη και ζήτησε από τον ΠΣΑΠ να μεριμνήσει ώστε να παρέμβει ο αθλητικός εισαγγελέας.

Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα που ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των αθλητικών ειδήσεων, καθώς μετά το "πέσιμο" των οπαδών του στους ποδοσφαιριστές που έχουν «κλείσει» συμφωνίες με άλλες ομάδες το καλοκαίρι, ήρθαν και τα γεγονότα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να ξεχειλίσουν το ποτήρι.

Στη Θεσσαλονίκη μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, οι κυανέρυθροι καταγγέλουν ότι δέχθηκαν απειλές, τραμπουκισμούς ακόμα και ξύλο στη φυσούνα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν έμειναν στα λόγια και μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας, Χρήστος Αραβίδης, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τηλεφώνησε στον ΠΣΑΠ και ζήτησε την άμεση συμβολή του, ώστε να παρέμβει αθλητικός Εισαγγελέας, για να καταγράψει τα όσα έγιναν μέσω μαρτυριών και να επέλθουν ποινές στους υπεύθυνους.

Μπορεί ο Αραβίδης να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, ωστόσο η κίνηση του αυτή δείχνει τον σεβασμό στην ομάδα που θα αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι, εξαιρετικό δείγμα γραφής για τον χαρακτήρα του που θα βοηθήσει και την Ένωση με τον ερχομό του στην ομάδα.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ