ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ισόπαλος ο Πανιώνιος με το Αργυρόκαστρο

Ισόπαλος ο Πανιώνιος με το Αργυρόκαστρο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το φιλικό του Πανιωνίου με το Αργυρόκαστρο στα 3-5 Πηγάδια. Στην προετοιμασία των "κυανέρυθρων" θα ενσωματωθεί ο Βαγγέλης Μόρας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το φιλικό παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο την ομάδα του Αργυροκάστρου που έγινε στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος της Αλβανικής ομάδας, αλλά και άτυχος, καθώς ο Οκόγιε στο 15' είχε δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Μενδρινός, αλλά έστειλε και αυτός την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές, οι "κυανέρυθροι" συνέχισαν να είναι καλύτεροι των αντιπάλων τους, όμως είχαν και πάλι δοκάρι στο 50' σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη.

Πανιώνιος: Ανέστης (46' Περιστερίδης), Σπυρόπουλος (46' Κούρντι), Ρόκας (60' Κούρος), Κουλουχέρης (60' Λαμπρόπουλος, 85' Καλαϊτζίδης), Αυλωνίτης, Ντούνης (60' Δρόσος), Σμύρλης (46' Αραβίδης), Γιαννουλης (70' Ανδράλας), Μενδρινός (70' Μιλοβάνοβιτς), Οκόγιε, Μιλοβάνοβιτς (46' Σάμαρης).

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Πανιώνιο, είναι με την Κόρινθο που θα γίνει την Τετάρτη (25/7) στις 18:30 επίσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την ομάδα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Τέλος, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, Βαγγέλης Μόρας ζήτησε την άδεια να ακολουθήσει την προετοιμασία του Πανιωνίου. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία συμφώνησαν και έτσι ο έμπειρος παίκτης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στη Νάουσα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ