ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η ώρα του απολογισμού

Η ώρα του απολογισμού
INTIME SPORTS

Τον απολογισμό της περιόδου θα κάνει την Μεγάλη Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής ενώ αναμένεται νέα συνάντηση για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Καταγγελία στην ΕΠΟ του Σεντρίκ Βαρό για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να έχει πετύχει τον στόχο του που δεν ήταν άλλος από την εξασφάλιση της παραμονής.

Ή ήττα στην Τρίπολη έτσι δεν είχε σημασία πέραν από το γόητρο καθώς οι "κυανέρυθροι" επιθυμούσαν να κλείσουν τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα και να τερματίσουν στην 9η αντί για την 10η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον μετά την ολοκλήρωση της περιόδου, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής θα κάνει τον απολογισμό σε συνέντευξη Τύπου την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να αναφερθεί στην πορεία του "Ιστορικού" το τελευταίο εξάμηνο που έφερε την ομάδα να εξασφαλίζει την παραμονή της παρότι είχε βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

Παράλληλα όμως ο 50χρονος προπονητής ενδεχομένως να αναφερθεί και στις πρώτες του σκέψεις για τη νέα σεζόν.

Άλλωστε σύντομα αναμένεται να έχει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γεράσιμο Βεντούρη αναφορικά με τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο ο οποίος πρέπει να ξεκινήσει άμεσα για να αποφύγουν οι "κυανέρυθροι" τα περυσινά λάθη τα οποία τους έφεραν σε δύσκολη θέση.

Από τα πρώτα ζητήματα που αναμένεται να ξεκαθαρίσουν είναι και αυτά των συμβολαίων των παικτών που λήγουν και πιο συγκεκριμένα των Γιάννη Κοντοέ, Φανούρη Γουνδουλάκη και Μάρκους Γιόνσον.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας, οι παίκτες του Πανιωνίου θα προπονηθούν την Μεγάλη Δευτέρα στο Κορωπί και στην συνέχεια θα μείνουν ελεύθεροι για να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειές τους, μέχρι και την Τετάρτη 27 Απριλίου. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Πέμπτη 28 Απριλίου.

Αναφορικά εξάλλου με το θέμα του Σεντρίκ Βαρό, η ΠΑΕ θα προχωρήσει σε καταγγελία στην ΕΠΟ για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γάλλου ζητώντας μάλιστα να του επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο που προβλέπεται και είναι το 15% του συμβολαίου του.

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ζητήσει από τον παίκτη να προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό αλλά αντ΄αυτού εκείνος έχει αποστείλει ένα χαρτί το οποίο δεν έχει καμία υπογραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος υποστηρίζει ότι στο ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει επί προεδρίας του Γιώργου Κιντή στην ΠΑΕ, θα πρέπει να λάβει ένα ποσό περίπου 120.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ