ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η πρώτη... 20αδα του Ουζουνίδη

Η πρώτη... 20αδα του Ουζουνίδη
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή για την ομάδα του Πανιωνίου στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Κολοβός ενώ επανήλθε ο Φουρλάνος. Εκτός ο τιμωρημένος Χατζηισαίας.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά το πέρας του προγράμματος να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή, αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, και να ετοιμάζεται και αυτός για το ντεμπούτο του με "κυανέρυθρα".

Ο νεαρός τεχνικός έχει στην διάθεση του τον Κολοβό ο οποίος και αναμένεται να αγωνιστεί ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χατζηισαία ο οποίος αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το νέο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα ματς που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ουζουνίδης είναι ο Σπύρος Φουρλάνος στον οποίο ο Τερεζόπουλος είχε δώσει ελάχιστες ευκαιρίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την 20μελή αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Φούντας, Κολοβός, Μπούζας, Γκίνης, Μασούρας, Μάκης Γκέζος, Γιάννου, Σμυρλής, Φουρλάνος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ