ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η επιστροφή του Ιμπαγάσα

Η επιστροφή του Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα επιστρέφει ως αντίπαλος στο "Γ. Καραϊσκάκης" και αναμένεται να είναι το πρόσωπο της βραδιάς. Είκοσι παίκτες πήρε μαζί του ο Ουζουνίδης.

Στον Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να πέσουν όλα τα βλέμματα στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την προπόνηση της Τρίτης ανακοίνωσε την 20άδα στην οποία δεν συμπεριέλαβε τον Κολοβό αλλά και τον Φούντα που ήταν τραυματίας και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του από την 4η κίτρινη κάρτα που είδε στο ματς με τον ΟΦΗ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε στη Βάρη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος της, ο προπονητής, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Κόμνος, Μπούζας. Γκίνης, Μασούρας, Μάκης Γκέζος, Γιάννου, Σμυρλής, Φουρλάνος.

Ο Ταξιάρχης Φούντας δεν προποπονήθηκε την Τρίτη και ακολούθησε θεραπεία για τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έτσι έμεινε εκτός αποστολής και θα εκτίσει και την ποινή της μίας αγωνιστικής καθώς έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ