ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γρηγορίου: "Νίκη και με τον Απόλλωνα"

EUROPA LEAGUE / GORICA - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (EUROKINISSI SPORTS)
Γρηγορίου EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στην Κέρκυρα και τόνισε ότι η θέλει να συνδυάσει τη νίκη επί των Φαιάκων με νίκη κι επί του Απόλλωνα Σμύρνης για τη 2η αγωνιστική.

Το γκολ που σημείωσε στο 53' ο Ντουρμισάι με κεφαλιά ήταν ικανό να δώσει τρίποντο στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Μιχάλης Γρηγορίου, ξεκαθάρισε ότι θα είναι ικανοποιημένος εάν η ομάδα του νικήσει και τον Απόλλωνα Σμύρνης (27/8, 19:15) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League.

"Να ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν και ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε οι ομάδες είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ώστε να ανεβάσουμε την ποιότητα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια και είδα φίλους και γνωστούς. Ως αντίπαλος, αλλά θα συνέβαινε και αυτό.

Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Δεν γνωρίζαμε όμως πως θα αγωνιστούμε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών. Κάναμε δώρο ένα πέναλτι που απέκρουσε ο Κότνικ και μετά χάσαμε και εμείς πέναλτι.

Τελικά μία στατική φάση ήταν ικανή να μας δώσει τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια με σωστή διαχείριση δεν κινδυνεύσαμε. Πήραμε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και πρέπει να τους συνδυάσουμε με ακόμη μία νίκη στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Περίμενα διαφορετική την Κέρκυρα. Όχι σε διάταξη αλλά σε πρόσωπα, αλλά αυτό το ξεπεράσαμε κατά την διάρκεια του αγώνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ