ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γκαλίτσιος: "Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω"

Γκαλίτσιος: "Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος εξήγησε το λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του απέναντι στην πρώην ομάδα του και τόνισε εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Ο δεξιός μπακ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους "κυανέρυθρους", καταφέρνοντας μάλιστα να πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ίδιος με συνέντευξή του στο RedPlanet.gr υπογράμμισε ότι θα ήθελε μέσω του Πανιωνίου να επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Έχεις βρει τον καλό σου εαυτό από την στιγμή που μετακόμισες ως δανεικός στον Πανιώνιο και πραγματοποιείς πολύ καλές εμφανίσεις. Πιστεύεις πως αυτό το γεγονός θα σε βοηθήσει ενόψει της επιστροφής σου το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα ο δανεισμός μου στον Πανιώνιο με έχει βοηθήσει σημαντικά να βρω την καλή μου φόρμα, αφού έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε συνεχόμενα ματς. Το πιο σημαντικό πράγμα για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει, γιατί μόνο μέσα από τα παιχνίδια καταφέρνεις να βρεις ρυθμό και να αποδίδεις σύμφωνα με τις δυνατότητες σου. Αυτό συμβαίνει και με εμένα και πιστεύω πως θα με βοηθήσει ενόψει της επιστροφής μου στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται ο δανεισμός μου στον Πανιώνιο".

Πριν από 23 χρόνια ακριβώς (13/3/88) ο πατέρας αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΛ στο Λάρισα - Πανιώνιος 4-0. Σήμερα (13/3/11) εσύ, με τα χρώματα του Πανιωνίου πέτυχες ένα γκολ εναντίον της Λάρισας το οποίο και δεν πανηγύρισες. Προφανώς αυτό συνέβη λόγω σεβασμού στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκες ποδοσφαιρικά;

"Έτσι ακριβώς. Νομίζω πως είναι λογικό. Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα εναντίον της ομάδας που με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά και μου έδωσε την ευκαιρία να καθιερωθώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Σίγουρα χάρηκα που χρίστηκα σκόρερ και προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά δεν μπορούσα να το πανηγυρίσω".

Πήρατε κεφάλι στο σκορ δύο φορές με δύο τέρματα διαφορά (2-0 και 3-1) κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά τελικά πήρατε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Τι έφταιξε και δεν καταφέρατε να διατηρήσετε το υπέρ σας αποτέλεσμα; Ήταν το άγχος; Ή πιστέψατε πως τελείωσε το ματς;

"Όταν προηγείσαι με δύο γκολ διαφορά δεν υπάρχει άγχος. Πιστέψαμε πως ο αγώνας είχε κριθεί, ειδικά μετά το 3-1 και επαναπαυθήκαμε. Κάναμε λάθη τα οποία πληρώσαμε και είχαν σαν αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε και να χάσουμε τους τρεις ,πολύτιμους για την σωτηρία της ομάδας, βαθμούς της νίκης".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ