ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους οι "Πάνθηρες"

Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους οι "Πάνθηρες"
INTIME SPORTS

Με κορεό και πανό γιόρτασαν τα γενέθλιά τους οι "Πάνθηρες". Αποδοκιμάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος, χειροκροτήθηκε ο Ανδρέας Σάμαρης, πανό και για τον Παύλο Φύσσα (vid & pics).

Εορταστική ήταν η ατμόσφαιρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό στην κερκίδα.

Οι "Πάνθηρες" γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την ίδρυσή τους κι έτσι όχι μόνο δημιούργησαν ένα κορεό, αλλά ανέβασαν και το αντίστοιχο πανό.

Δείτε την Κυριακή στις 22:00 την εκπομπή SUPERBALL, με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στη 6η αγωνιστική της Superleague.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και γι' αυτό άλλωστε φέτος έχει αποσυρθεί το Νο 30, ενώ η μαύρη φανέλα είναι αφιερωμένη σε αυτούς, καθώς έχει τα χρώματα του συνδέσμου.

Ο αρχηγός των "κυανέρυθρων", Χρήστος Αραβίδης, και ο Αμίρης Κούρντι πήγαν στη "Θήρα 3" πριν τη σέντρα και σήκωσαν αναμνηστικά μπλουζάκια τα οποία έγραφαν "30 χρόνια Πάνθηρες", τα οποία πέταξαν στον κόσμο.

Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους οι "Πάνθηρες"
INTIME SPORTS

Από εκεί και πέρα, οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου ανάρτησαν και πανό για τον Παύλο Φύσσα, το οποίο του ευχόταν καλό ταξίδι και στρεφόταν κατά των ναζί, ενώ εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν γενικά η αντίδραση του κόσμου προς τους Ανδρέα Σάμαρη και Αχιλλέα Μπέο.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού έπαιξε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Πανιωνίου και χειροκροτήθηκε ζεστά, όπως και ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος συνηθίζει να δίνει το παρών στη Νέα Σμύρνη τον τελευταίο καιρό, αποδοκιμάστηκε.

Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους οι "Πάνθηρες"
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ