ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα

Φιλική νίκη του Πανιωνίου επί του Απόλλωνα
Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης, Λαγός, Σιώπης INTIME SPORTS

Φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδωσε στην έδρα του ο Πανιώνιος το απόγευμα του Σαββάτου (18/4). Οι ''κυανέρυθροι'' νίκησαν με 2-1, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα, σε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε έτσι την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43', όταν ο Ανγκούλο έκανε τη σέντρα και ο Οικονόμου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου. Στην επανάληψη, οι ''κυανέρυθροι'' έφτασαν στην ισοφάριση στο 57'.

Ο Μπουμάλ εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα και ο Μπακασέτας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 63' ο Φούντας συνδυάστηκε άψογα με τον Κολοβό, ο οποίος του έστρωσε την μπάλα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Βλάχος, Οικονόμου, Γκέζος, Σιώπης, Κολοβός, Καθάριος, Μπούζας, Μασούρας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καλογεράκης, Μητρόπουλος, Τασουλής, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Αργυρόπουλος, Κόρμπος, Ρισβάνης, Χολέβας, Γκίνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ψιανός, Λαγός, Σουάνης, Βασιλαντωνόπουλος, Ανγκούλο, Τζιώρας, Καλλέργης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Πίτκας, Χατζηζήσης, Φαρία, Χατζής, Λίτσης, Κοτσώνης, Ηρακλής, Πινιέιρο, Φουκαράς, Χαλκιαδάκης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ