ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Έχει δρόμο του Όμο

Έχει δρόμο του Όμο

Ειλημμένη απόφαση είναι το διαζύγιο ανάμεσα σε Πανιώνιο και Όμο, αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε τελικές διαπραγματεύσεις. Με απουσίες κόντρα στον Φωστήρα οι "κυανέρυθροι".

Μπορεί να μην υπολογίζεται από το καλοκαίρι και να είναι γνωστό πως επιθυμία και των δύο πλευρών είναι η λύση της συνεργασίας τους, όμως, Σουλεϊμάν Όμο και Πανιώνιος δεν έχουν μπει ακόμα σε τελικές διαπραγματεύσεις.

Πολλοί μπορεί να πίστευαν πως αμέσως μετά τον Γιάννη Σιδεράκη θα ακολουθήσει ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Ο λόγος είναι πως οι δύο πλευρές περιμένουν να βρει ο Όμο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τόσο το καλοκαίρι όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν λίγες οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον 27χρονο, με αρκετές εξ αυτών να αγωνίζονται στη Superleague. Ωστόσο, καμία εξ αυτών δεν ήρθε σε συμφωνία μαζί του λόγω των απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή.

Ο Όμο προσπαθεί να πρόταση που να τον καλύπτει απόλυτα, αλλά στην Ελλάδα οι οικονομικές συγκυρίες δε βοηθούν, ενώ ομάδα του εξωτερικού δεν είναι εύκολο να βρεθεί από τη στιγμή που δεν έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Πάντως, σε περίπτωση που βρει ομάδα, τότε σχεδόν ταυτόχρονα θα λυθεί η συνεργασία του με τον Ιστορικό.

Με απουσίες κόντρα στον Φωστήρα

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την Τετάρτη (20.00) τον Φωστήρα και καλείται να γυρίσει το εις βάρος του 1-0, ώστε να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ευθύμης Κουλουχέρης θα μείνει εκτός για 15 ημέρες και αυτό αφήνει τους Νεοσμυρνιώτες με μοναδικό κεντρικό αμυντικό τον Τάσο Αυλωνίτη.

Τραυματίας, επιπλέον, εκτός του μόνιμα το τελευταίο διάστημα απόντα Βασίλη Λαμπρόπουλου, είναι και ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος δεν αγωνίστηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως, ο τραυματισμός του Στάθη Ρόκα δεν ήταν σοβαρός, ενώ κανονικά υπολογίζεται και ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των "κυανέρυθρων".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ