ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επέστρεψε ο Τσότσαλιτς

Επέστρεψε ο Τσότσαλιτς
INTIME SPORTS

Ο Τσότσαλιτς επέστρεψε στις προπονήσεις του Πανιωνίου την Δευτέρα μετά την άδεια που είχε λάβει την προηγούμενη εβδομάδα. Στο κανονικό πρόγραμμα ο Σβέρκος, περιμένει Γιόνσον ο Λεμονής.

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Πανιωνίου επέστρεψαν στις προπονήσεις την Δευτέρα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το σημαντικό παιχνίδι στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.

Οι "κυανέρυθροι" θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Ο Εντβιν Τσότσαλιτς επέστρεψε κανονικά από την πατρίδα του, όπου βρέθηκε δίπλα στην γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί του και τέθηκε στην διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Ο Βόσνιος παίκτης, δέχτηκε τις ευχές της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των συμπαικτών του, για την γέννηση του παιδιού του.

Ο Βάτσλαβ Σβέρκος, αλλά και ο Σεντρίκ Βαρό, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά στον Μάρκους Γιόνσον ακολούθησε πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους "Φαίακες".

Ο Νταβόρ Κούκετς συνέχισε την θεραπεία του για την ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο. Ο Κροάτης μέσος θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, δεν υπολογίζεται ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνιστεί και στον επόμενο αγώνα με τον Πανσερραικό στη Νέα Σμύρνη.

Χθες η ΠΑΕ Κέρκυρα ενημέρωσε πως δεν μπορεί να διαθέσει θύρα για τις ανάγκες των οπαδών του Πανιωνίου, λόγω των έργων που γίνονται στο γήπεδό της.

Η επόμενη προπόνηση του Πανιωνίου έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Τρίτης ενώ ο Τάκης Λεμονής περιμένει και την επιστροφή των διεθνών Μάχο, Κβιρκβέλια, Μήτρογλου και Κουμορτζί.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ