ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενδιαφέρον για Πετρόπουλο, συζητάει με Καρασαλίδη

Ενδιαφέρον για Πετρόπουλο, συζητάει με Καρασαλίδη
Μαλεζάς Πετρόπουλος INTIME SPORTS

Την ώρα που μόνο η ανακοίνωση απομένει για τον δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη στον Πανιώνιο η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Αντώνη Πετρόπουλο ενώ θέλει και τον Καρασαλίδη.

Μετά την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τον Σπύρο Ρισβάνη για τον δανεισμό του 20χρονου ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες ο Πανιώνιος συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που ξεκινάει την Πέμπτη.

Οι "κυανέρυθροι" ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αντώνη Πετρόπουλο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ την Δευτέρα (29/12) και είναι σε συζητήσεις και με τον Αριστοτέλη Καρασαλίδη ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νίκη Βόλου και αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη στιγμή που η ομάδα του Βόλου θα διαλυθεί.

Οι όποιες εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς στον Πανιώνιο θέλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τελειώσουν με την μεταγραφική τους ενίσχυση με σκοπό να πετύχουν την όσο το δυνατόν πιο άμεση παραμονή τους στην Super League.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ