ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ελπίδες για Γιάννου στον Πανιώνιο

Ελπίδες για Γιάννου στον Πανιώνιο
Δάρρας, Γιάννου

Σε μέρος του προγράμματος της Πέμπτης (2/4) μπήκε ο Απόστολος Γιάννου και έτσι αυξήθηκαν οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής (5/4, 15.00) με τον Παναιτωλικό. (PHOTOS)

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής, αλλά και φυσικής κατάστασης.

Ο Απόστολος Γιάννου, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στο δεύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και προέδρου της ομάδας, Χρήστου Δάρα και του φυσιοθεραπευτή Τάσου Πλιάγκου.

Ελπίδες για Γιάννου στον Πανιώνιο

Οι τερματοφύλακες, Νίκος Παπαδόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος και Μανώλης Καλογεράκης, αρχικά ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή και στην συνέχεια εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Ελπίδες για Γιάννου στον Πανιώνιο

Τέλος ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης, είχε συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Κ20, Δημήτρη Κοροπούλη. Οι δύο προπονητές αντάλλαξαν απόψεις για προπονητικά και αγωνιστικά θέματα.

Ελπίδες για Γιάννου στον Πανιώνιο
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ