ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

'Εκπληξη με Μπέλιτς

'Εκπληξη με Μπέλιτς
INTIME SPORTS

Την έκπληξη των ανθρώπων του Πανιωνίου προκάλεσε η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή του Τόμας Μπέλιτς και ο Σλοβάκος πορτιέρο μένει ελεύθερος. Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Πανιώνιο η απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών η οποία έκανε δεκτή την προσφυγή του Τόμας Μπέλιτς και έτσι ο Σλοβάκος πορτιέρο θα μείνει ελεύθερος.

Στην ΠΑΕ Πανιώνιος δηλώνουν έκπληκτοι από την απόφαση αυτή και σκοπεύουν άμεσα να καταθέσουν έφεση κατά αυτής. "Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι βγήκε τέτοια απόφαση", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Κατα άλλα στα αγωνιστικά, οι Νεοσμυρνιώτες είχαν ρεπό την Τρίτη και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη.

Η διοίκηση των "κυανέρυθρων" επικεντρώνεται πλέον στην επίλυση άλλων θεμάτων που αφορούν την ομάδα, όπως η καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ, η αναδιάρθρωση ρόλων και γενικότερα λύσεις που θα καταστήσουν περισσότερο "ευέλικτη" την καθημερινή λειτουργία.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της διοίκησης στα γραφεία του γηπέδου όπου συζητήθηκαν όλα αυτά τα θέματα.

* Στους αγώνες με ΠΑΟΚ (εντός) και ΑΕΚ (εκτός) θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών ο Μάρτιν Λάτκα.

* Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η ετήσια κοπή πίτας της Λέσχης Φίλων Πανιωνίου. Σε μία κατάμεστη αίθουσα πολλοί φίλου του "Ιστορικού" ανάμεσα τους διοικητικοί παράγοντες και αθλητές από ποδόσφαιρο, μπάσκετ και άλλα αθλήματα του Πανιωνίου, έκοψαν την πίτα τους και ευχήθηκαν στον Πανιώνιο καλή επιτυχία σε όλα τα αθλήματα.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ