ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δοκιμάζει Μανανγκά ο Πανιώνιος

Δοκιμάζει Μανανγκά ο Πανιώνιος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr o Πανιώνιος έχει φέρει στη χώρα μας τον Τζόναθαν Μπουατού Μανανγκά για να περάσει από το μικροσκόπιο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. (VIDEOS)

Ένας παίκτης έχει προστεθεί στις προπονήσεις του Πανιώνιου τα τελευταία 24ωρα. Οι κυανέρυθροι αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό και για αυτό το λόγο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, έφεραν στη χώρα μας τον Τζόναθαν Μπουατού Μανανγκά.

Πρόκειται για 23χρονο ο οποίος έχει γεννηθεί στο Βέλγιο, αλλά έχει καταγωγή από την Ανγκόλα. Μάλιστα, όταν ήταν μικρός είχε αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες του Βελγίου, αλλά επέλεξε την Εθνική της Ανγκόλα σε επίπεδο ανδρών.

Ο Μανανγκά αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σταντάρ Λιέγης (2009-12). Το καλοκαίρι του 2012 πήγε στην Γκενκ από όπου και δόθηκε δανεικός στις Βρυξέλλες. Η διετία 2013-15 τον βρήκε στη Φούλαμ όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Κ21 για 34 φορές, ενώ στη συνέχει επέστρεψε στη Μπέβερεν.

Στην Μπέβερεν μετρά 48 συμμετοχές με δύο γκολ σε αυτή τη διετία, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018. Ο παίκτης θα δοκιμαστεί από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και εάν πείσει θα αποκτηθεί.



TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ