ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δίμηνος αποκλεισμός σε Μητρόπουλο

Δίμηνος αποκλεισμός σε Μητρόπουλο
INTIME SPORTS

Ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Πανιωνίου η ποινή που επιβλήθηκε στον Παύλο Μητρόπουλο. Δίμηνος αποκλεισμός από τις υποχρεώσεις της ομάδας αποφασίστηκε για τον 25χρονο μέσο.

Αυστηρή η ποινή που επιβλήθηκε στον Παύλο Μητρόπουλο για το επεισόδιο που είχε με συμπαίκτη του στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς της Σούπερ Λίγκας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά από συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ, την Τετάρτη (22/10), εκτός από τον δίμηνο αποκλεισμό, επιβλήθηκε στον παίκτη πρόστιμο 10.000 ευρώ με αναστολή και αφαίρεση της αρχηγίας, ενώ αφέθηκε στην ευχέρεια του Δημήτρη Τερεζόπουλου το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ επέβαλλε στον ποδοσφαιριστή, Παύλο Μητρόπουλο για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε, τις ακόλουθες ποινές:1. Αφαίρεση της αρχηγίας2. Χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ με αναστολή.3. Δίμηνο αποκλεισμό από τις υποχρεώσεις της ομάδας με αναστολή.Κατόπιν των παραπάνω, ο ποδοσφαιριστής τίθεται στην διάθεση του προπονητή, Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος και θα κρίνει το πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ