ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αρχή με 6άρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Αρχή με 6άρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε 6-1 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας το οποίο διεξήχθη στην Νάουσα.

Ξεμούδιασμα από τις σκληρές προπονήσεις έκαναν οι παίκτες του Πανιωνίου κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν με 6-1 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Νάουσα.

Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε με γκολ του Κίτσα, όμως ο Μάρκος Ντούνης με δύο γκολ στο 30' και το 33' ανέτρεψε το σκορ.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη σημείωσαν άλλα 4 τέρματα. Σκόρερ οι οι Καμπάνταης (51'), Λαμπρόπουλος (78'), Πάνος (81') και Σταυροθανασόπουλος (90').

Ο Πανιώνιος είχε και δύο δοκάρια με τους Μαρουκάκη και Μπούζα.

Η ενδεκάδα του πρώτου ημιχρόνου: Ανέστης, Κούρντι, Παντίδος, Κουλουχέρης, Ποζίδης (30' Κωτσαλάς), Γκέζος (30' Ζυγογιάννης), Μητρόπουλος, Ντούνης, Σπανός (30' Σμυρλής), Μπούζας, Μαρουκάκης.

Η ενδεκάδα του δεύτερου ημιχρόνου: Ανέστης, Πάνος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (78' Ζυγογιάννης), Κωτσαλάς (60' Κορκόντζελος), Σταυροθανασόπουλος, Καλτσάς, Παναγιωτούδης (75' Μπεγλεκτσής), Σμυρλής (60' Βλάχος), Μενδρινός, Καμπάνταης.

"Ηταν περισσότερο μια δυνατή προπόνηση, για να ξεφύγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που έδειξαν. Φυσικά περισσότερα θα δούμε στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, όπως αυτό με την Βέροια, όπου και θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα", δήλωσε ο Νίκος Παντέλης στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου μετά το τέλος του αγώνα.

* Ο υπό δοκιμή τερματοφύλακας, Φίλιππος Σαχσανίδης, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς του Πανιωνίου.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ