ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αραβίδης: "Πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε"

Αραβίδης: "Πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε"
Αραβίδης INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Αραβίδης δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης δήλωσε πως οι "κυανέρυθροι" είναι υπερήφανοι για το επίτευγμά τους.

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του πήρε ο Πανιώνιος το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι "κυανέρυθροι" επιβλήθηκαν των "πρασίνων" με 3-0 και ο Χρήστος Αραβίδης δε θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος έχοντας, μάλιστα, πετύχει και δύο τέρματα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Πανιωνίου:

Για το τρίτο τέρμα της ομάδας, και τη νίκη: "Πιστεύω ότι εγώ βρήκα τη μπάλα στο 3-0. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα κερδίσαμε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα ματς που περιμένουμε μέσα στη χρονιά γιατί είναι κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Τα δώσαμε όλα και χαίρομαι που πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής εστίασε την προσοχή του στο γεγονός ότι αυτά τα ματς μας καταξιώνουν και σαν ομάδα αλλά και προσωπικά σαν παίκτες. Από εκεί και πέρα, μπήκαμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο αφού θέλαμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: "Εγώ όπως είχα πει και το καλοκαίρι είχα και έχω συμβόλαιο με τον Πανιώνιο για έναν ακόμη χρόνο. Το τιμάω το συμβόλαιο μου. Υπήρξε κάτι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ τις απαντήσεις μου τις δίνω σίγουρα μέσα από το γήπεδο και μέσω της ομάδας που με έχει αναδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό κάνω πάντα, αυτό έκανα σήμερα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω στο πρωτάθλημα"

Για το καλό ξεκίνημα: "Είχαμε πει με τα παιδιά ότι αυτή η κλήρωση είναι δίκοπο μαχαίρι. Είτε θα μαζέψουμε λίγους βαθμούς από την αρχή είτε θα μας πάρει η κάτω βόλτα. Εμείς νομίζω ότι προσπαθούμε και τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να βγαίνουμε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας καλά με τον εαυτό μας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και πιστεύω ότι θα τα πάμε ακόμη καλύτερα".

Με τη σειρά του, ο Τάσος Αυλωνίτης ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου αλλά και τον προπονητή της ομάδας, τον κ. Δάρρα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς και ελπίζουμε να είναι μια καλή βάση για τη συνέχεια και το μέλλον του Πανιωνίου.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτή τη νίκη γιατί ήρθε μέσα από δουλειά και το ομαδικό πνεύμα που έχουμε στα αποδυτήρια βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι κάναμε περήφανους τους οπαδούς μας.

Ήταν πολύ σημαντικό να μπλοκάρουμε το κέντρο του Παναθηναϊκού και αμυντικά να ήμασταν όπως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ευτυχώς στα δύο παιχνίδια δεν έχουμε δεχτεί κανένα γκολ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κρατήσουμε την αμυντική λειτουργία που έχουμε και την επιθετική ανάπτυξη που είχαμε σήμερα.

Ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Ήταν δύσκολη η κλήρωση, όμως μέσα από τη δουλειά πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό και για εμάς αλλά και για αυτούς. Πρώτα από όλα εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Σάλκε και από εκεί και πέρα την Κυριακή ότι καλύτερο μπορούμε θα πάμε να το πάρουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα και αναζητά τους τρεις βαθμούς μέσα στην έδρα του".

Τέλος, ο Κώστας Μενδρινός δήλωσε: "Μου είχε κοπεί η όρεξη όταν έμαθα ότι δεν μπορούσα να παίξω στο πρώτο ματς, αλλά δόξα το Θεό σήμερα κατάφερα και βοήθησα την ομάδα μου και πήραμε μία πολύτιμη νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο γεγονός ότι ακολουθήσαμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής. Νομίζω ότι αυτό που είπε το κάναμε πάρα πολύ καλά. Μας είπε να μην φοβηθούμε καθόλου τον Παναθηναϊκό, να βγούμε και να παίξουμε τη μπάλα μας, να έχουμε κατοχή της μπάλας και έτσι μπορείς να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να βγεις μπροστά. Νομίζω ότι το κάναμε καλά και είχαμε σε πολύ καλή μέρα και τον Κολοβό, ο οποίος σήμερα ήταν όλα τα λεφτά.

Η αλήθεια είναι ότι με όλες τις μεταγραφές που είχε κάνει ο ΟΦΗ θα πάμε και θα χάσουμε, αν και δεν θέλω να το πω αυτό. Ένας πόντος αν θα παίρναμε θα ήταν πολύ σημαντικός. Σήμερα καταφέραμε και κερδίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα και αυτό μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια αν και ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς και δεν πρέπει να κάνουμε όνειρα. Μόνο αν μείνουμε συγκεντρωμένοι και κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά θα επιτευχθεί ο στόχος".

Όσο για το ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: "Ηττήθηκε αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα είναι ΠΑΟΚ. Ότι μπορούμε θα κοιτάξουμε να το κερδίσουμε. Θα παίξουμε τη μπάλα μας και ότι είναι να έρθει θα έρθει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ