ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αναβλήθηκε η προπόνηση του Πανιωνίου

Αναβλήθηκε η προπόνηση του Πανιωνίου

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αττική ήταν η αιτία της αναβολής της προπόνησης στον Πανιώνιο, αφού ο αγωνιστικός χώρος κρίθηκε ακατάλληλος.

Στο γυμναστήριο προπονήθηκαν οι παίκτες του Πανιωνίου την Παρασκευή λόγω της πολύ δυνατής βροχής που έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Η τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών αποφάσισε να μη γίνει κανονική προπόνηση αφού τα γήπεδα στο Κορωπί δεν ήταν σε καλή κατάσταση και εγκυμονούσε ο κίνδυνος τραυματισμού.

Έτσι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα πρέπει να περιμένει μία ακόμη μέρα για να καταστρώσει τα οριστικά του πλάνα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει κανονικά στους Χρήστο Αραβίδη, Ευθύμη Κουλουχέρη, Πάρη Ανδράλα και Κώστα Περιστερίδη, οι οποίοι είχαν πάρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης.

Αντιθέτως, εκτός μάχης έχει τεθεί ο Μιχάλης Τσαμουρλίδης, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου. Γι' αυτό τον λόγο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου τρεις εβδομάδες.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ