ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανανέωσε μέχρι το 2017 ο Παπαδόπουλος

Ανανέωσε μέχρι το 2017 ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα υπερασπίζεται την εστία του Πανιωνίου μέχρι το καλοκαίρι του 2017 καθώς επέκτεινε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Την εστία του Πανιωνίου μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα υπερασπίζεται ο Νίκος Παπαδόπουλος με την "κυανέρυθρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού γκολκίπερ με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την διετή επέκταση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Νίκου Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος τερματοφύλακας, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, δήλωσε στο panionios.gr:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Πανιώνιου και να συνεισφέρω στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται απ όλους για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί που πραγματικά ανήκει. Η επέκταση του συμβολαίου μου κατά δύο χρόνια, με χαροποιεί, αλλά και με γεμίζει με τεράστια ευθύνη για να δικαιώσω τις προσδοκίες των ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα».

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ