ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζιλμπέρτο: "Στο μυαλό μας μόνο ο Παναθηναϊκός"

Ζιλμπέρτο: "Στο μυαλό μας μόνο ο Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στο περιθώριο της εκδήλωσης της PANATHA USA μίλησε για το πρώτο πράγμα που θέλει να αλλάξει με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και δεν πρέπει να τον νοιάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με δηλώσεις του στα τηλεοπτικά δίκτυα που κάλυψαν την εκδήλωση της PANATHAS USA στη Νέα Υόρκη.

Χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σημείωσε μεταξύ άλλων:

"Όταν ήρθα εδώ πρώτη φορά ως παίκτης ακούγαμε ότι η μεγάλη πρόκληση είναι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να επικεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό και τη δύναμη του. Γιατί όταν μιλάς συνέχεια για τον Ολυμπιακό ξεχνάς πόσο σημαντικός σύλλογος είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να το αλλάξω αυτό και να ξεκινήσουμε να μιλάμε μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Δεν θέλω να σκεφτόμαστε και να μιλάμε για άλλες ομάδες. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να κάνουμε τον Παναθηναϊκό να επανέλθει εκεί που αξίζει. Να δείξουμε τη δύναμη του συλλόγου, πόσο μεγάλος είναι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με χαρακτήρα και με σπουδαίους οπαδούς. Μια μεγάλη οικογένεια.

Πιστεύω στη δύναμη της ομάδας και την αγάπη που έχουν όλοι για να κάνουν την ομάδα να κερδίσει τίτλους και πάλι".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ