ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαμπέγιος για Παναθηναϊκό

Σαμπέγιος για Παναθηναϊκό
Σαμπέγιος

Ο Πάμπλο Σαμπέγιος έχει πρόταση στα χέρια του από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο μάνατζερ του (VIDEO).

Μία είδηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού φαίνεται πως εμπλέκει τον Παναθηναϊκό σε ένα μεταγραφικό σενάριο που έχει λογική. Στο στόχαστρο των πράσινων, σύμφωνα με την esportes πάντα, βρίσκεται ο 28άχρονος άσος Πάμπλο Σαμπέγιος.

Για την ακρίβεια την πρόταση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του με δηλώσεις που έκανε: " Περιμένουμε εξελίξεις με Ράγιο Βαγεκάνο, Παναθηναϊκό και κάποιες ομάδες από την Γερμανία. Μέχρι την Παρασκευή ελπίζω να έχουμε τελειώσει".

Ο Σαμπέγιος είναι 28 ετών, όπως είπαμε, και αγωνίζεται τόσο ως επιθετικός, όσο και πίσω από τον επιθετικό. Εκεί δηλαδή που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ο Πέτριτς.

Από την Μποταφόνγκο, όπου "ανήκει" θα φύγει, καθώς ο σύλλογος από την Βραζιλία αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Ζεστός με τα δίχτυα

Στην καριέρα του ο Σαμπέγιος έχει αγωνιστεί σε οκτώ διαφορετικές ομάδες και έχει σκοράρει με όλες. Μέχρι και το 2012 η καριέρα του ήταν σε ανοδική πορεία, αφού μετρούσε αρκετά τέρματα όπου κι αν αγωνιζόταν.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Συνολικά μετρά 235 συμμετοχές, με 82 τέρματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ