ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Ζω το όνειρό μου στον Παναθηναϊκό"

Ζέκα: "Ζω το όνειρό μου στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Ζέκα υποστήριξε πως θέλει να ζήσει μεγάλες στιγμές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στον κόσμο των "πρασίνων" και στο γκολ του στο "Καραϊσκάκης".

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη" παραχώρησε ο Ζέκα, που μίλησε για το όνειρο που ζει αγωνιζόμενος στο "τριφύλλι".

Επίσης, υποστήριξε πως αγωνίζεται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θέλει να γιορτάσει πολλούς τίτλους με την πράσινη φανέλα.

Ο Πορτογάλος μέσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο γκολ που σημείωσε στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και στον Ούγκο Βιέιρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Από την πρώτη ημέρα που πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα μέχρι τώρα είναι μαγικές οι στιγμές, ζω το όνειρο μου. Όλα είναι τέλεια για μένα και θέλω να γιορτάσω πολλές επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξεκινήσαμε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς αποκλειστήκαμε από τα κύπελλα Ευρώπης. Παρόλα αυτά βελτιωθήκαμε και έχουμε εστιάσει στους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αυτά είναι στο μυαλό όλων μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και είμαι ευτυχισμένος που αγωνίζομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ ώστε να βγαίνουμε πάντα νικητές από το γήπεδο".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: " Οι οπαδοί μας είναι φανταστικοί, μας βοηθάνε σε κάθε παιχνίδι και είναι στο πλευρό μας".

Για το γκολ στο "Γ. Καραϊσκάκης": "Το πανηγύρισα έξαλλα γιατί ήταν το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα".

Για τον Ούγκο Βιέιρα: " Ξέρω ότι είναι ένας από τους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία. Από κει και πέρα ακούγονται διάφορα ονόματα για όλες τις ομάδες σε κάθε μεταγραφική περίοδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ