ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα-Μπέργκ: "Εμείς φταίμε"

Ζέκα-Μπέργκ: "Εμείς φταίμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού, Ζέκα και Μπεργκ, βγήκαν μπροστά μετά την ήττα από τον ΟΦΗ τονίζοντας πως πάνω απ' όλους φταίνε οι ίδιοι οι παίκτες για το νέο στραπάτσο και όχι ο Στραματσόνι.

Ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να παραιτήθηκε και ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με πρώτο φαβορί πάντα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και οι παίκτες των πράσινων δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει την Κυριακή μετά την ισοπαλία στον Πανιώνιο, αυτοί παίζουν και αυτοί καλούνται να βγάλουν ψυχή και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι ο Ιταλός τεχνικός.

Κάτι το οποίο γνωρίζουν καλά και οι 25 που βρέθηκαν στην Κρήτη αλλά και οι πέντε τραυματίες που δεν ήταν στο Ηράκλειο και είχαν μείνει στην Αθήνα. Μάλιστα όσοι είχαν ακολουθήσει την αποστολή των πράσινων έζησαν από κοντά τόσο τα όσα έγιναν στο "Γεντί Κουλέ" και την ήττα του τριφυλλιού όσο κυρίως και τα όσα επακολούθησαν στο ξενοδοχείο με τις αποδοκιμασίες των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά το παιχνίδι και με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην μιλιούνται στα αποδυτήρια του γηπέδου του ΟΦΗ οι αρχηγοί των πράσινων και συγκεκριμένα οι Ζέκα, Μπεργκ πήραν το λόγο τονίζοντας πως πρώτα απ' όλα και για το αποτέλεσμα της Τετάρτης φταίνε οι ίδιοι οι παίκτες του τριφυλλιού και όχι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι δυο τους πάνω κάτω τόνισαν τα ίδια πράγματα: "Δεν είναι εικόνα αυτή, αποκλειστικά εμείς είμαστε υπεύθυνοι. Παίξαμε για ένα ημίχρονο και μετά κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε το παιχνίδι. Εμείς φταίμε και πρέπει να βελτιωθούμε". Πράγματα τα οποία από την αρχή της σεζόν έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά χωρίς όμως, όπως φαίνεται, αποτέλεσμα έως τώρα.

Από την πλευρά του ο πρώτος αρχηγός των πράσινων Κάρλος Ζέκα στα όσα είπε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα χρήματα που οφείλονται στους παίκτες του τριφυλλιού και για τα οποία είχε γίνει συζήτηση το περασμένο Σάββατο στο "Γ. Καλαφάτης" με τον Γιάννη Αλαφούζο λέγοντας:

"Ζητάμε τα λεφτά που μας οφείλονται και κάνουμε θέμα αλλά πρέπει να κοιτάξουμε ότι έχουμε φτάσει να είμαστε αποκλεισμένοι απ' όλες τις διοργανώσεις".

Ο Πορτογάλος βέβαια τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε ταχθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ζητώντας μια δέσμευση από τον Γιάννη Αλαφούζου για το πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Κατεβασμένα κεφάλια και δωμάτια

Την Τετάρτη το βράδυ το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κρήτη έφερε τις αποδοκιμασίες των πράσινων έξω από το ξενοδοχείο και οι παίκτες του τριφυλλιού, όπως ήταν λογικό εξάλλου, δεν είχαν όρεξη για πολλά. Οι περισσότεροι με κατεβασμένα τα κεφάλια αμέσως αποσύρθηκαν στα δωμάτια τους και πλην του φαγητού βγήκαν απ' αυτά μόνο κατά την αναχώρηση της Πέμπτης.

Μάλιστα και στην διάρκεια της πτήσης υπήρχε σιγή στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού με τους περισσότερους να έχουν αντιληφθεί ότι το κλίμα έχει βαρύνει αρκετά.

Ανησυχία στο "Ελ. Βενιζέλος"

Κατά την άφιξη των πράσινων στο "Ελ. Βενιζέλος" υπήρξε μια ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού και σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι τα μέλη της αποστολής ενημερώθηκαν για την παρουσία οπαδών των πράσινων αλλά όχι για το πόσοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο. Μάλιστα όσο περνούσε η ώρα και το πούλμαν που μπήκε μέσα στην πίστα δεν αναχωρούσε όλο και γινόταν μεγαλύτερη αυτή η ανησυχία ενώ υπήρχαν κάποιοι που περίμεναν πως κόσμος θα βρεθεί και στο "Γ. Καλαφάτης".

Τελικά όμως δεν έγινε το παραμικρό τόσο κατά την αναχώρηση των πράσινων, πέρα από τις αποδοκιμασίες, όσο και στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού.

Προπόνηση με Μούτσι και ραντεβού την Παρασκευή

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη το μεσημέρι σε δυο γκρουπ υπό τις οδηγίες του Μούτσι, άμεσος συνεργάτης του Στραματσόνι, και μετά το πέρας του προγράμματος αποχώρησαν χωρίς να έχουν δει ακόμα τον Ιταλό τεχνικό, ούτε να έχουν ενημερωθεί για την παραίτηση του.

Για αυτό και στα αποδυτήρια του "Γ. Καλαφάτης" δεν έγινε συζήτηση για το τέλος του 40χρονου προπονητή από τον πράσινο πάγκο αν και το περίμεναν όλοι ενώ σε αυτό έπαιξε ρόλο ότι είδαν και τους συνεργάτες του Ιταλού τεχνικού να αποχωρούν από το Κορωπί παίρνοντας μαζί τους περισσότερα πράγματα απ' ότι συνήθως.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Παρασκευή το απόγευμα και μένει να δούμε αν θα αναλάβει ο Γιάννης Βονόρτας να οδηγήσει το τριφύλλι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας παρών για μια ακόμη φορά, η αν θα έχει βρεθεί ο εκλεκτός ο οποίος και θα θελήσει να κάτσει στον πάγκο παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ