ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζέκα: "Δύσκολος ο τίτλος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε!"

Ζέκα: "Δύσκολος ο τίτλος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε!"
INTIME SPORTS

Τις δυσκολίες που υπάρχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αναγνώρισε ο Ζέκα, ο οποίος τόνισε πάντως πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει και να χτυπήσει τον τίτλο

Το πόσο σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ήταν το γεγονός ότι προηγήθηκε πολύ νωρίς απέναντι στον Πανθρακικό, τόνισε σε δηλώσεις μετά το νικηφόρο 4-0 στη Λεωφόρο ο Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε επίσης για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να το υποσχεθεί, αλλά πιστεύει πως το τριφύλλι μπορεί να τα καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέκα:

Για το ματς: "Είναι σημαντικό το να πετύχουμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Στο πρώτο ελέγχαμε το ματς και είχαμε ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι κάναμε σημαντική εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά".

Για την Ευρώπη και το πρωτάθλημα: "Δεν τα πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Το επίπεδο στη Ευρώπη είναι διαφορετικό από του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με το τι μπορούμε να κάνουμε, το ξέρουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να το καταφέρουμε. Έτσι πάμε βήμα βήμα, με τα πόδια μας στο έδαφος".

Για το ότι το τριφύλλι πέτυχε 4 γκολ: "Για μας ήταν σημαντικό ότι πετύχαμε τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ Σήμερα και σε αντίθεση με τα άλλα ματς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Όταν μπορείς να μετατρέψει στις φάσεις σε γκολ όλα γίνονται πιο εύκολα. Δε νομίζω πως η άμυνα του Πανθρακικού ήταν άσχημη, αλλά εμείς τα πήγαμε πολύ καλά".

Για το ότι πέτυχε γκολ με κεφαλιά και ότι γενικά σκοράρει περισσότερο φέτος: "Έχω ξαναβάλει γκολ με κεφαλιά με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Τότεναμ πριν τρία χρόνια. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως σημειώνω λίγα γκολ κι αυτό γιατί είμαι μακριά από το τέρμα. Ο προπονητής μου, μου ζήτησε να βελτιώσει κι αυτόν τον τομέα και το δουλεύω. Ξέρω πως πρέπει να βελτιωθώ και βελτιώνομαι".

Για τις πολλές συμμετοχές και τις λίγες απουσίες του: "Έχω παίξει σχεδόν σε όλα τα ματς του Παναθηναϊκού. Σε μερικούς τα πάω καλά σε άλλους, όχι κι αυτό ίσως συμβαίνει επειδή παίζω σε πολλά ματς. Οι πολλές συμμετοχές μου όμως οφείλονται και στη δουλειά που κάνουμε στην προετοιμασία αλλά και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος".

Λαγός: "Ξέσπασμα για τον αποκλεισμό στην Ευρώπη"

Σαν μεγάλη ομάδα που ξέσπασε μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Europa League, αντέδρασε κατά τον Τάσο Λαγό ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανθρακικό.

Ο μέσος του τριφυλλιού μίλησε επίσης και για το προσεχές ματς με την Ξάνθη, το οποίο χαρακτήρισε σημαντικό αλλά όχι κομβικό.

Αναλυτικά όσα είπε o Έλληνας χαφ:

Για το ματς: "Ήταν ένα ξέσπασμα αυτή η νίκη μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε αποδείξει ότι έχουμε στο μυαλό μας το πρωτάθλημα.Δεν απειληθήκαμε καθόλου, κάναμε τις ευκαιρίες γκολ, κερδίσαμε εύκολα το ματς".

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη και το αν είναι κομβικό: "Δεν θα έλεγα ότι είναι κομβικό αλλά σημαντικό ματς, ο ΠΑΟΚ είδαμε δεν μπόρεσε να περάσει και θα είναι δύσκολη έδρα για οποιαδήποτε ομάδα. Θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για να αποδείξουμε ότι μπορούμε".

Για το ροτέισον: "Είναι και θέμα προπονητή και θέμα δουλειάς που γίνεται. Βλέπουμε και οι παίκτες που μπαίνουν ως αλλαγή δίνουν το 100%".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ