ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υψηλό buy out για τον Γουακάσο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός και η Γρανάδα συμφώνησαν σε μεγάλη ρήτρα εξαγοράς για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, μετά τη λήξη του δανεισμού. Τι ισχύει με την κινέζικη Dangdai Lifan.

Ο δανεισμός του Μουμπάρακ Γουακάσο ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Γρανάδα, το βράδυ της Τετάρτης (1/2). Η ισπανική ομάδα επιβεβαίωσε την πρόβλεψη ρήτρας εξαγοράς, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που αρκέστηκε να γνωστοποιήσει ότι ο Γκανέζος χαφ παραχωρείται δανεικός για έξι μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το buy out του Γουακάσο έχει οριστεί στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ο Παναθηναϊκός απαίτησε ένα υψηλό ποσό, που να ανταποκρίνεται στην αξία ενός 26χρονου αριστεροπόδαρου διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος διακρίνεται αυτές τις ημέρες στο Copa Africa 2016 με τη Γκάνα.

Όσο για τον «δικαιούχο» της ρήτρας εξαγοράς, αυτή είναι η Γρανάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει συναλλαγές μαζί της και δεν θέλησε να εμπλακεί στον κίνδυνο ενός «τριγώνου» με την κινεζική Dangdai Lifan.

Τον Ιούνιο, ο κοινός ιδιοκτήτης των δύο ομάδων μπορεί να πληρώσει το ποσό και έπειτα, σε συνεννόηση με τον Γκανέζο, ας αποφασίσουν που θα αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά, ο Γουακάσο θα επανενταχθεί στον Παναθηναϊκό ή θα βρεθεί άλλη λύση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ