ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υψηλές παρουσίες στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Υψηλές παρουσίες στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Πλήθος επωνύμων φίλων του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ενώ και τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων πήραν γεύση από Λεωφόρο.

Κατάμεστη από 15.000 και πλέον ήταν το βράδυ της Κυριακής η Λεωφόρος Αλεξάνδρας με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών στο "Απόστολος Νικολαϊδης" θέλοντας να δει από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι αυτό εξάλλου ήταν μια γιορτή καθώς το τριφύλλι με την κατάκτηση ενός μόλις πόντου εξασφάλιζε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Ανάμεσα στον κόσμο που έδωσε το παρών βρέθηκαν και αρκετοί επώνυμοι φίλοι του Παναθηναϊκού που πήραν την θέση τους στα "VIP" όπως επίσης και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, σκάουτ, μάνατζερ αλλά και τα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων Λουντ και Βέμερ. Συνοδευόμενοι μάλιστα από τις συντρόφους τους.

Υψηλές παρουσίες στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στην Λεωφόρο ο Καραμανλής

Χαρακτηριστικά το παρών στην Λεωφόρο έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Κωνσταντίνος Καραμανλής ο οποίος ήρθε στο γήπεδο μαζί με τον Σπύρο Λιβαθηνό.

Θέσεις στα επίσημα πήραν επίσης ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Γιτζάκ Σουμ αλλά και ο πρώην άσος των πράσινων Νασίφ Μόρις ο οποίος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα.

Από πλευράς ΠΑΟΚ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας Θεσσαλονίκης, Ιάκωβος Αγγελίδης αλλά και ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος ο οποίος το τελευταίο διάστημα είναι όλο και πιο ενεργός στην ομάδα.

Επίσης στο "Απόστολος Νικολαϊδης" ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν ο Νίκος Κωστένογλου αλλά και ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος καθώς και οι πρώην ποδοσφαιριστές Γιώργος Αλεξόπουλος και Νίκος Ξανθόπουλος με τον τελευταίο να είναι πλέον και μάνατζερ.

Υψηλές παρουσίες στην Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Φυσικά στα επίσημα βρέθηκαν και αρκετοί ξένοι σκάουτ ομάδων που ενδιαφέρονται για παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ.

Πανό κατά του Ζωγράφου

Πριν την έναρξη του αγώνα στην θύρα 13 υπήρχε ένα πανό των φίλων του Παναθηναϊκού κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου, υπεύθυνο. Το πανό αυτό μάλιστα έγινε η αιτία ώστε να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα για μερικά λεπτά καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μήτσιος απαίτησε να κατέβει.

Οι άνθρωποι των πράσινων έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου αρχικά να μαζευτεί λίγο το πανό και ο διαιτητής της αναμέτρησης να δώσει το "οκ" για να ξεκινήσει το ματς ενώ μετά την συμπλήρωση 10 λεπτών το πανό κατέβηκε εντελώς από τα κάγκελα της θύρας 13.

Στην ανάπαυλα του αγώνα υπήρξε και ένα ακόμα πανό με μήνυμα προς την UEFA το οποίο ανέφερε: "UEFA εάν δεν είσαι διεφθαρμένη δείξε στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη κόκκινη κάρτα και σταμάτα την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Βράβευση για τους πρωταθλητές

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης υπήρξε αποθέωση για τις ομάδες της πάλης, των καταδύσεων, της σκοποβολής και του μπέιζμπολ που κατέκτησαν τα αντίστοιχα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οι αθλητές και των τεσσάρων τμημάτων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν τον γύρο του θριάμβου γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του τριφυλλιού ενώ φυσικά μπροστά από την θύρα 13 υπήρξαν και τα "ολε" από αθλητές και κερκίδα. Μια όμορφη στιγμή για τους αθλητές και των τεσσάρων τμημάτων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ