ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπομονή για Κατσουράνη, μήνυμα επιστροφής Νίνη

Υπομονή για Κατσουράνη, μήνυμα επιστροφής Νίνη
INTIME SPORTS

Την Τρίτη θα κριθεί η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη στο ματς με τον Λεβαδειακό με τον διεθνή μέσο να μην έχει ενοχλήσεις. Μήνυμα επιστροφής στα γήπεδα από Νίνη.

Ο τραυματισμός του Κώστα Κατσουράνη στο ματς με τον Ατρόμητο πιθανών να μην αποδειχθεί ανησυχητικός για τον ίδιο και τον προπονητή του.

Συγκεκριμένα, την επομένη στην προπόνηση υποχώρησαν οι ενοχλήσεις του και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη προκειμένου να διαπιστώσει ο προπονητής του αν είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει του αγώνα με τους Βοιωτούς.

Στη προπόνηση της Δευτέρας στο αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για τουλάχιστον 45 λεπτά στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις, ενώ ο Κατσουράνης έκανε θεραπεία λόγω ήπιων ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική και θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά αύριο.

Το μήνυμα επιστροφής του Νίνη

Μήνυμα επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους και επίσημα σε ματς, έστειλε ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ενημέρωσε τους φίλους του μέσα από το Twitter και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον τους.

"Σε λίγο καιρό θα μπορώ να παίξω πάλι αγώνα, ήδη έχω αρχίσει προπονήσεις κανονικά, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας" τόνισε μέσω twitter ο Ελληνας διεθνής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ