ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπολογίζεται ο Λαγός, "τρόμος" με τον Ζέκα

Υπολογίζεται ο Λαγός, "τρόμος" με τον Ζέκα
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Λαγός προπονήθηκε την Τετάρτη (1/10) και τέθηκε στη διάθεση του Αναστασίου εν όψει της Εστορίλ, ενώ ένα χτύπημα στον Ζέκα "πάγωσε" όλους στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Τάσος Λαγός είναι μαχητής και θα αγωνιστεί απέναντι στην Εστορίλ και ο Θεσσαλός αμυντικός χαφ έσπευσε να τον δικαιώσει.

Στην προπόνηση που έγινε στην πορτογαλική πόλη, την τελευταία πριν το παιχνίδι της Πέμπτης, συμμετείχε στο πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Οι ενοχλήσεις δεν έχουν εγκαταλείψει απόλυτα τον Λαγό, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τον κρατήσουν εκτός ενδεκάδας.

Στο μεταξύ, ο Ζέκα δέχτηκε ένα χτύπημα προς το τέλος της προπόνησης, όμως του τοποθετήθηκε πάγος και το ιατρικό επιτελείο ενημέρωσε τον Αναστασίου ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Αρκετά τα διλήμματα

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ο Αναστασίου δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα και θα έχει αρκετές συζητήσεις με τους συνεργάτες του μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σε πρώτη φάση, φαίνεται πως θα επιμείνει στο 4-5-1 που θεωρεί πως θα του δώσει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και θα του επιτρέψει να αναχαιτίσει τους μεσοεπιθετικούς της Εστορίλ.

Οι σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Σίλντενφελντ και Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας, ο Νάνο ως αριστερό μπακ, οι Λαγός και Πράνιτς ως αμυντικοί χαφ, ο Ζέκα στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Πέτριτς στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, ο Κοτσόλης είναι φαβορί αντί του Στιλ για την εστία, ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Μπούρμπου για το δεξί άκρο της άμυνας, και οι Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης και Καρέλης ερίζουν για δύο θέσεις, του επιτελικού χαφ και του αριστερού επιθετικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ