ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Υπό δοκιμήν στον Παναθηναϊκό ο Εμβιτά

Υπό δοκιμήν στον Παναθηναϊκό ο Εμβιτά
INTIME SPORTS

Στο "Απήλιον" βρίσκεται ο 17χρονος Γιαν Εμβιτά Ενκελού προκειμένου να δοκιμαστεί από τους υπεύθυνους της ακαδημίας. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός έφερε στην Ελλάδα τον 17χρονο στόπερ Γιαν Εμβιτά Ενκελού, προκειμένου να δοκιμαστεί από τους υπεύθυνους της ακαδημίας και εφόσον πείσει να ενταχθεί στο ρόστερ της U-20 του "τριφυλλιού".

Ο Εμβιτά γεννήθηκε το 1996 στη Γαλλία και η καταγωγή του είναι από τη Δημοκρατία του Κονγκό. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Γαλλία και για ένα διάστημα αγωνίστηκε στην ακαδημία της Νιμ.

Από εκεί μεταπήδησε στη Γουλβς, όπου έμεινε για περίπου ένα χρόνο, παίζοντας στο πρωτάθλημα U-16. Πριν περίπου δύο εβδομάδες προτάθηκε στον Παναθηναϊκό με τον Νίκο Νταμπίζα να ενεργοποιεί τις γνωριμίες του και τελικά να δίνει το "οκ" για τον ερχομό του νεαρού παίκτη στην Ελλάδα.

Χθες, (11/11) αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο φιλικό μικτής ομάδας της ακαδημίας του "τριφυλλιού" με τον Ολυμπιακό στο "Απηλιον", όπου έπαιξε στο κέντρο της άμυνας, υπό το βλέμμα του Νίκου Νταμπίζα.

Ο Εμβιτά δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο και δεν πρόκειται να απασχολήσει τον Παναθηναϊκός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μείνει στην Παιανία μέχρι την Παρασκευή και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Γαλλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ