ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τέλος και επίσημα ο Βελάσκες

Τέλος και επίσημα ο Βελάσκες
Βελάσκες INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Σέμα Βελάσκες με τον άσο από την Βενεζουέλα να έρχεται σε συμφωνία με το Τριφύλλι για την λύση του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός από την Κυριακή είχε έρθει σε συμφωνία με τον Σέμα Βελάσκες για την λύση του συμβολαίου του και την απόσυρση της προσφυγής του αμυντικού από την Βενεζουέλα.

Μια μέρα μετά ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση με την οποία οι πράσινοι γνωστοποίησαν την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Βελάσκες θα πάρει ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Σέμα Βελάσκες. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Βελάσκες ζήτησε από τον Παναθηναϊκό να μην αποσύρει την προσφυγή του. Οι πράσινοι το αποδέχθηκαν προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα καταθέσει το συμβιβασμό του με το Τριφύλλι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και η επιτροπή θα του επιδικάσει το συγκεκριμένο ποσό των 300.000 ευρώ αλλά με ποινικές επιπτώσεις για τον Παναθηναϊκό εφόσον δεν τηρήσει τις ημερομηνίες που θα οριστούν για την καταβολή των χρημάτων.

Διάψευση από την ΠΑΕ

Την ίδια ώρα άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ διέψευδαν ότι άνθρωπος που ενεργούσε για λογαριασμό τους είδε το ματς Μπενφίκα-Σπόρτινγκ τονίζοντας ότι αν ίσχυε θα υπήρχε επιβεβαίωση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ