ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάνμα: "Δεν ξέρω κάτι, έχω συμβόλαιο για 2,5 χρόνια ακόμα"

Χουάνμα: "Δεν ξέρω κάτι, έχω συμβόλαιο για 2,5 χρόνια ακόμα"

Ο Χουάνμα και ο εκπρόσωπος του Ρομπέρ Μουνιόθ μιλούν στο Sport24.gr τονίζοντας, ίσως και για λόγους τακτικής, ότι δεν έχουν στα χέρια τους κάτι επίσημο από τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Χουάνμα ως στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του στόπερ ήρθε στην δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και ο εκπρόσωπος του Ρόμπερ Μουνιόθ μίλησαν στο Sport24.gr τονίζοντας όμως, ίσως για λόγους τακτικής, πως ναι μεν θα ήταν τιμητικό ο 32χρονος να έρθει στον Παναθηναϊκό αλλά προς το παρών δεν έχουν κάτι στα χέρια τους.

Όπως σημείωσαν και οι δυο μάλιστα ο παίκτης έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Νουμάνθια για δυόμιση χρόνια ακόμα και για να μπορέσει να προχωρήσει το θέμα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με τον ισπανικό σύλλογο ο οποίος βέβαια δεν θα ήθελε να κλείσει την πόρτα σε έναν παίκτη που έχει προσφέρει τα μέγιστα όμως.

Ο Χουάνμα μιλώντας αρχικά στο Sport24 σε ερώτηση για το τι ξέρει για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού υποστήριξε:

"Δεν γνωρίζω κάτι για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο,τι μαθαίνω είναι από αυτά που γράφονται από εφημερίδες. Δεν μου έχει πει κάτι ο εκπρόσωπός μου για τον Παναθηναϊκό".

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή από την ομάδα του σημείωσε:
"Έχω συμβόλαιο δυόμιση χρόνια ακόμη με τη Νουμάνθια. Δεν μπορώ να γνωρίζω την τιμή που μπορεί να ζητήσει η Νουμάνθια για όποιον σύλλογο ενδιαφέρεται".

Ο Χουάνμα γνωρίζει φυσικά τον Παναθηναϊκό καθώς είναι φίλος με τον Νάνο και μαθαίνει τα νέα των πράσινων ενώ υποστήριξε ότι είναι θετικός στο να έρθει στο τριφύλλι λέγοντας:

"Έχω μιλήσει με τον Νάνο, εξάλλου είναι γνωστό ότι έχουμε μία εξαιρετική φιλική σχέση. Είναι σίγουρο, ότι θα ήμουν θετικός να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό".

Ρομπέρ Μουνιόθ: "Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να συμφωνήσει με τον σύλλογο"

Το Sport24 βρήκε και τον μάνατζερ του Χουάνμα, τον Ισπανό Ρόμπερ Μουνιόθ, με τον εκπρόσωπο του 32χρονου αμυντικού να μιλάει και αυτός για το συμβόλαιο του Ισπανού αμυντικού με την Νουμάνθια και το γεγονός ότι όποια ομάδα τον θέλει θα πρέπει να τα βρει πρώτα μαζί της.

Αρχικά ο μάνατζερ του Χουάνμα ο οποίος εμφανίστηκε ενοχλημένος από το τηλεφώνημα δεν θέλησε να πει πολλά λέγοντας: " Δεν γνωρίζω κάτι για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, εμένα τουλάχιστον δεν με έχει ειδοποιήσει κανείς από την Ελλάδα".

Και πρόσθεσε:

"Ο Χουάνμα έχει συμβόλαιο με τη Νουμάνθια για δυόμιση χρόνια ακόμα , είναι βέβαιο αυτό και όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει πρέπει να μιλήσει και να συμφωνήσει με το σύλλογο. Έχω πολλούς ποδοσφαιριστές στην Ισπανία και δεν μπορώ να γνωρίζω, ποιο ποσό μπορεί να κρίνει κάποιος σύλλογος ότι τον ικανοποιεί.

Μπορεί να ζητήσει 3.000.000 μπορεί και 500.000, αλλά δεν μπορώ να το γνωρίζω. Πάντως όποια ομάδας τον θέλει, είτε είναι από την Ελλάδα είτε από την Μαδρίτη, πρέπει να μιλήσει με τη Νουμάνθια, με την οποία έχει συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής."

Τέλος σημείωσε πως δεν έχει βρεθεί στην Αθήνα ποτέ και δεν έχει μιλήσει με κανέναν.

Έχει προταθεί, εξετάζουν άλλους δυο

Ο Χουάνμα έχει προταθεί στο τριφύλλι από Έλληνα μάνατζερ ο οποίος έχει συνεργασία με τους πράσινους και σε άλλες μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού αλλά δεν είναι ο μόνος στόπερ που απασχολεί αυτή τη στιγμή.

Στην λίστα είναι άλλοι δυο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές και τα στοιχεία που ψάχνουν οι πράσινοι είναι να είναι αριστεροπόδαρος και δυναμικός, στοιχεία τα οποία έχει φυσικά ο Χουάνμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ