ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Υπάρχει συμφωνία για τον Κονέ"

"Υπάρχει συμφωνία για τον Κονέ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός και η Ουντινέζε φέρονται να κατέληξαν σε συμφωνία για το δανεισμό του Παναγιώτη Κονέ και απομένει μόνο η συγκατάθεση του προπονητή, Μπέμπε Ιακίνι.

Μόνο η συγκατάθεση του προπονητή, Μπέμπε Ιακίνι απομένει για ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Παναγιώτη Κονέ! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "tuttomercatoweb", ο Παναθηναϊκός και η Ουντινέζε κατέληξαν σε συμφωνία για την παραχώρηση του 27χρονου κεντρικού χαφ.

Η Ουντινέζε θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του Κονέ, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει το μεγαλύτερο. Παράλληλα, στη σύμβαση προβλέπεται οψιόν αγοράς για τον Ιούνιο του 2017.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Κονέ θα μιλήσει με τον Ιακίνι στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να τον πείσει να τον αφήσει ελεύθερο. Αν και από τη στιγμή που ο Στραματσόνι έλαβε τη άδεια του ιδιοκτήτη, Τζιανπάολο Πότσο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή.

Ο Κονέ είχε συμφωνήσει με τον Στραματσόνι από τις αρχές Ιουνίου, υπό την αίρεση να συναινέσει στον δανεισμό η Ουντινέζε και ο προπονητής. Η πρώτη παράμετρος εκπληρώθηκε και απομένει η δεύτερη, ενώ με τον Ιακίνι ενδέχεται να επικοινωνήσει και ο Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ