ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίζουν οι δρόμοι Παναθηναϊκού-Φρατζέσκου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / ΝΕΟΙ Κ20 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Φρατζέσκος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό καθώς του προτάθηκε από το Νίκο Νταμπίζα να αφήσει την Κ20 και να αναλάβει την Κ17. Θέλει τον Συλαίδόπουλο στους Νέους ο Νταμπίζας.

Λίγες ώρες πριν τη πρώτη προπόνηση της Κ20 του Παναθηναϊκού που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα, στις 6:00μ.μ. στην Παιανία, ήρθαν τα πάνω κάτω στο τμήμα του τριφυλλιού καθώς όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φρατζέσκος δεν θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας Νέων των πράσινων τη φετινή σεζόν.

Την Τρίτη το πρωί υπήρξε συνάντηση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα, του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας Τάκη Φύσσα και του Κώστα Φρατζέσκου.

Σε αυτή ο Νίκος Νταμπίζας είπε στον Κώστα Φρατζέσκο, ο οποίος έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του περσινού τίτλου, πως θα ήταν προτιμότερο να αναλάβει τη νέα σεζόν την Κ17 και στην Κ20 να πάει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που ήταν πέρυσι στους Έφηβους. Η πρώτη αντίδραση του Φρατζέσκου όμως ήταν αρνητική και το διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές αυτή την ώρα φαντάζει το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Αυτό βέβαια που είναι άξιο αναφοράς και ανέντιμο, θα μπορούσε να πει κανείς, προς τον 49χρονο τεχνικό είναι πως αυτή η επαφή ανάμεσα στους τρεις άνδρες έγινε μόλις λίγες ώρες πριν τη πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν και ενώ μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ όλες οι συζητήσεις που είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα για το ρόστερ, την προετοιμασία, τις προπονήσεις, τα εργομετρικά έδειχναν πως ο Φρατζέσκος θα συνεχίσει να ηγείται της Κ20 του Παναθηναϊκού.

Δεν θα συμβεί όμως αυτό και θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι το απόγευμα ο προπονητής που θα βρεθεί στην πρώτη της Κ20 του τριφυλλιού καθώς μέχρι την Τρίτη το πρωί ούτε Σωτήρης Συλαϊδόπουλος είχε ειδοποιηθεί για τις σχετικές αλλαγές.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Αν όμως ο Συλαϊδόπουλος ανέβει στην Κ20 και αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Φρατζέσκος αυτό θα φέρει αλλαγές και στα υπόλοιπα τμήματα των πράσινων ενώ θα πρέπει να γίνουν και κάποιες προσθήκες.

Το προηγούμενο διάστημα ο Τάκης Φύσσας είχε ξεχωρίσει 2-3 προπονητές για να ενταχθούν στα τμήματα υποδομής και να αναλάβουν μικρότερα τμήματα αλλά τώρα θα πρέπει να γίνουν επιπλέον ενισχύσεις.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειώσουμε πως το τελευταίο διάστημα στα γραφεία της ΕΠΟ ακουγόταν και το σενάριο επιστροφής του Γιάννη Γκούμα ως προπονητή στα τμήματα υποδομής του τριφυλλιού καθώς όπως όλα δείχνουν το συμβόλαιο του τεχνικού της Εθνικής Νέων δεν θα ανανεωθεί με την ΕΠΟ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ