ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Μαρινάκη, Ευαγγέλου η προπόνηση του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναλώθηκε στην τακτική στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά την Πέμπτη (5/1) με το απουσιολόγιο για τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει αναλλοίωτο.

Χωρίς τους Μαρινάκη, Ευαγγέλου πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Τρίτης (3/1) στον Παναθηναϊκό και όπως είναι φυσικό οι δυο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Πέμπτης (5/1) κόντρα στον Πλατανιά.

Οι δυο τους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα την ώρα που οι υπόλοιποι πράσινοι δούλεψαν πάνω στην τακτική ενόψει της αναμέτρησης στην Κρήτη με τον Ουζουνίδη να ζητάει συγκεκριμένα πράγματα σε άμυνα και επίθεση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ζέσταμα και ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης ενώ ο Στέφανος Ευαγγέλου λόγω ίωσης ακολούθησε ασκήσεις στο γυμναστήριο και αποχώρησε.

Η προπόνηση της Τετάρτης, τελευταία πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά θα ξεκινήσει στις2.30 μ.μ".

Παραμένει άφαντος ο Ιμπάρμπο

Εν τω μεταξύ αναλλοίωτη παραμένει και η κατάσταση με τον Ιμπάρμπο. Ο επιθετικός από την Κολομβία για ακόμη μια μέρα απουσίαζε αδικαιολόγητα από την προπόνηση του τριφυλλιού. Οι εξελίξεις πλέον θα τρέξουν όταν ο Ιμπάρμπο δώσει "σημάδια ζωής" και αποφασιστεί τι πρέπει να γίνει με την περίπτωση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ