ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Λεντέσμα και Ιβανόφ στη Λάρισα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πήρε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λάρισα και το ματς με την ΑΕΛ τους Κριστιάν Λεντέσμα και Ιβάν Ιβανόφ μετά την εμφάνισή τους στη Ριζούπολη. Εκτός και οι Ιμπάρμπο, Γουακάσο και Ρέις.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Λάρισα, την Κυριακή 18 Δεκέμβρη από την ΑΕΛ για τη 15η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των "πρασίνων", Μαρίνο Ουζουνίδη, να αφήνει εκτός αποστολής για τη μάχη με τους "βυσσινί" τους Κριστιάν Λεντέσμα και Ιβάν Ιβανόφ.

Η απόφαση αυτή ελήφθη δύο ημέρες μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στη Ριζούπολη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, και το ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου. Η λήψη μιας τέτοιας απόφασης μπορεί να σημαίνει και την αντίστροφη μέτρηση για τους δύο ποδοσφαιριστές όσον αφορά στην αποχώρησή τους από το "τριφύλλι".

Ειδικά για τον Βούλγαρο, είναι αξιοσημείωτο ότι στην αποστολή συμπεριελήφθη ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος κόντρα στον Απόλλωνα επανήλθε μετά από πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους αλλά και ο νεαρός Στέφανος Ευαγγέλου.

Εκτός είναι οι Βίκτορ Ιμπάρμπο, Μουμπάρακ Γουακάσο και Κριστοφέρ Σαμπά, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Νούνο Ρέις, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκόυ: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Τελάντερ, Μολέδο, Ευαγγέλου, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Ρινάλντι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ