ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς επτά η αποστολή του Παναθηναϊκού

Χωρίς επτά η αποστολή του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει να αντιμετωπίσει πολλές απουσίες σε ένα ακόμη ματς.

Με αρκετές απουσίες ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Κυριακή τον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ως στόχο να κλείσει νικηφόρα την κανονική διάρκεια της σεζόν και να ανέβει και ψυχολογικά ενόψει των πλέι οφ που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπεργκ, Πέτριτς, Νάνο, Μέντες, Μαυρία στους τιμωρημένους Σίλντενφελντ, Ατζαγκούν ενώ εκτός έμειναν και οι Κότσαρης, Σταματάκης καθώς επίσης και οι νεαροί Αγγελόπουλος Β., Στάικος που ήταν στην αποστολή του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.

Αντίθετα επανέρχονται οι Ταυλαρίδης, Λαγός που εξέτισαν την τιμωρία τους αλλά και ο Δώνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/05/2015 - 19:00 Novasports 2) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, ακολούθως ασκήσεις τακτικής, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα και στο τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Πέτριτς και Νάνο έκαναν θεραπεία, ο Μαυρίας ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Mέντες έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό Αχίλλειο τένοντα και έκανε θεραπεία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ