ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χτύπησαν Σίλντενφελντ, Χουχούμης

Χτύπησαν Σίλντενφελντ, Χουχούμης
INTIME SPORTS

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για τους πράσινους με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Διαμαντή Χουχούμη οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Δυο νέα προβλήματα ήρθαν να προστεθούν στον Γιάννη Αναστασίου μετά την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης καθώς ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Σίλντενφελντ και Χουχούμη να αποχωρούν τραυματίες από το πρόγραμμα.

Ο μεν πρώτος συγκρούστηκε σε μια φάση με έναν συμπαίκτη του και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να πάθει κάκωση στον αριστερό αγκώνα ενώ ο νεαρός άσος υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο.

Και οι δυο θα εξεταστούν και πάλι αύριο το πρωί για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση τους και ο χρόνος αποθεραπείας τους από την αγωνιστική δράση. Μάλιστα η διακοπή ίσως τελικά ευνοήσει τους πράσινους καθώς οι δυο τους δεν είναι οι μόνοι που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών καθώς τόσο ο Λαγός όσο και ο Πέτριτς έμειναν εκτός προγράμματος από την Τετάρτη το πρωί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, μετά ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις τακτικής και στο τέλος χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες και έπαιξαν τουρνουά.

Ο Λαγός έκανε θεραπεία, ενώ ατομικά προπονήθηκαν Μπερίσα και Ταυλαρίδης. Κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Χουχούμης υπέστη τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο ενώ ο Σίλντενφελντ σε σύγκρουση με συμπαίκτη του κάκωση στον αριστερό αγκώνα. Η κατάστασή τους θα αξιολογηθεί αύριο το πρωί.

Πέτριτς και Μπαϊράμι απουσίασαν με άδεια.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί".

Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό

Η διακοπή αναγκάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ψάξουν αντίπαλο για φιλικό προκειμένου να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό και ήδη οι πράσινοι έχουν μιλήσει με τους ανθρώπους του Πανιωνίου για διεξαγωγή μιας φιλικής αναμέτρησης το Σάββατο. Την Πέμπτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο φιλικό και να οριστεί η ώρα αλλά και ο τόπος διεξαγωγής του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ