ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουχούμης: "Άδικο το αποτέλεσμα στην Ισπανία, μόνο νίκη με τον Αστέρα"

Χουχούμης: "Άδικο το αποτέλεσμα στην Ισπανία, μόνο νίκη με τον Αστέρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Διαμαντής Χουχούμης με τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την αναμέτρηση με την Θέλτα και το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα.

Δυο φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα στην Ισπανία και αυτό αδίκησε τη συνολική προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα της "NOVA" ο Διαμαντής Χουχούμης.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα ενώ ρωτήθηκε και για την δοκιμή του στην Τερνάνα λέγοντας πως από τη στιγμή που έμεινε στο τριφύλλι είναι αφοσιωμένος 100% στους πράσινους.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Παίξαμε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απλά δύο φάσεις έκριναν το αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά".

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα:
"Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι στην Ισπανία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας έχει ένα καλό σύνολο. Ίσως έχει αρχίσει λίγο άσχημα, αλλά πιστεύω πως με την αλλαγή προπονητή θα βελτιωθεί. Εμείς πρέπει να πάμε μόνο για τη νίκη. Η Λεωφόρος μας δίνει μεγάλη δύναμη, ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας".

Για την παραλίγο μετακίνηση στην Τερνάνα:
"Δεν χρειάζεται να συζητάμε για το παρελθόν. Κοιτάζω το παρόν και το μέλλον, είμαι εδώ, δίνω το 100% για την ομάδα όπως πάντα και περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως μέσα από τη δουλειά, σε ό,τι και να κάνεις, δικαιώνεσαι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ